Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зубні протези в Києві – повний спектр професійних послуг від клініки «Люмідент»

Бюгельний стоматологічна конструкція надійно зафіксована на металевій дузі і являє собою ряд штучних зубів.

Фото lumident.kiev.ua.

Зубні протези в Києві – повний спектр професійних послуг від клініки «Люмідент»

Видалення або випадання зубів внаслідок серйозного захворювання ротової порожнини – не просто косметичний дефект

Порушення цілісності зубного ряду тягне за собою атрофію кісток, запалення ясен і руйнування сусідніх жувальних зубів, на які припадає підвищене навантаження. Внаслідок цього приходить момент, коли потрібно вирішити які зубні протези краще поставити. Рішення пропонує клініка «Люмідент», де виготовляють і встановлюють сучасні знімні і незнімні зубні протези в Києві за адекватною ціною з гарантією довговічності і зручності. Таке рішення - запорука вашої привабливості і можливість насолоджуватися смаком улюблених страв не оглядаючись на їх твердість.

Популярність бюгельного протезування обумовлена ​​оптимальним балансом його вартості, стійкості і довговічності матеріалу.

Різновиди знімного протезування

Установка зубних протезів знімного типу рекомендується лікарем у випадках, коли імплантація ускладнена, а для виготовлення незнімних протезів в щелепі немає достатньої кількості опорних зубів. Залежно від типу конструкції в стоматології розрізняють такі способи протезування:

  • повне, коли конструкція встановлюється на всю щелепу;
  • часткове, встановлене на ділянці щелепного апарату;
  • умовно-знімне, коли конструкцію знімають тільки в умовах стоматологічного кабінету для чищення та корекції;
  • тимчасове, що передують процедуру імплантації або установку незнімного протеза.

Відповідь на питання, який зубний протез краще, підкаже стоматолог «Люмідент» в Києві. Він же підбере для використання оптимальний вид конструкції з урахуванням анатомічних особливостей щелепи.

Пластинкові знімні протези

Установка зубних протезів пластинковою форми здійснюється за допомогою кламерів або невеликих присосок, які щільно утримуються на яснах. Можливе кріплення знімною конструкції відразу після імплантації. Вироби з високоміцного пластика мають доступну ціну і легко встановлюються на щелепу. Важливий мінус - носіння таких знімних конструкцій складає певні незручності. Нейлонові і акрилові моделі вважаються бюджетними варіантами і забезпечують комфортне носіння, однак, мають більш слабку фіксацію. Вважається, що знімне протезування пластиком і синтетичними матеріалами більше підходить як тимчасовий захід, тоді як постійне протезування здійснюється за допомогою більш дорогих і надійних конструкцій.

Бюгельний тип протезів

Бюгельний стоматологічна конструкція надійно зафіксована на металевій дузі і являє собою ряд штучних зубів. Кріплення та посадка на щелепу здійснюються за допомогою замків, коронок або кілець. Єдина умова - наявність в щелепи хоча б декількох зубів, що виконують роль опори. У числі переваг виготовлення бюгельного виду протеза варто відзначити:

  • високу міцність, стійкість до підвищених механічних навантажень;
  • нетривалий термін звикання;
  • відсутність у пацієнта проблем з диханням і дикцією при носінні вироби;
  • простота в догляді і можливість повноцінної гігієни щелепи.

Популярність бюгельного протезування обумовлена ​​оптимальним балансом його вартості, стійкості і довговічності матеріалу.

Умовно-знімне протезування

Розповідаючи, що таке зубні протези знімного виду, лікарі звертають увагу пацієнтів на особливий різновид – умовно-знімні моделі. Їх основна відмінність - надійна фіксація на щелепи, через яку пацієнту не вдасться зняти виріб самостійно. Тому при необхідності чищення або коригування необхідно відвідування стоматологічної клініки. При огляді фахівець не тільки оцінить якість кріплень і надійність конструкції, але і видалить з неї залишки їжі, після чого встановить модель назад в ротову порожнину. Залежно від стану щелепного ряду умовно-знімне протезування може бути тимчасовим або постійним, позбавляючи пацієнта від складних процедур відразу після видалення або випадання зубів.

 

 Як записатися в стоматологічну клініку в Києві?

Ваших дзвінків і звернень в «Люмідент» чекають за вказаними телефонами в Києві. Досвідчений лікар відповість на всі питання, які незмінно виникають у пацієнта перед протезуванням та імплантацією, розповість, як роблять зубні протези, розрахує ціну, а також проведе повний комплекс необхідних обстежень і встановить оптимальну конструкцію. Одночасно пацієнту будуть надані детальні рекомендації по догляду за порожниною рота і зубним протезом на імплантатах, що значно збільшить термін його експлуатації.

 

 

 

Telegram Channel