Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

У Зимненській школі відкрили меморіальну дошку загиблому випускнику

На святковій лінійці з нагоди Дня знань у Зимненському НВК відбулося відкриття пам'ятної дошки загиблому випускнику школи Руслану Голяновському.


Пам’ятний знак доручили відкривати голові спілки ветеранів АТО Степанюку Юрію та старшій доньці полеглого солдата Ангеліні, котра цьогоріч пішла у перший клас Зимненського НВК.



Вшанувати загиблого прийшли його рідні та близькі, учні та педагоги його рідної школи, представники місцевої та районної влади, духовенство.  


Пам’ятний знак доручили відкривати голові Спілки ветеранів АТО Степанюку Юрію та старшій доньці полеглого солдата Ангеліні, котра цьогоріч пішла у перший клас Зимненського НВК.


Руслан Голяновський народився у селі Горичів Володимир-Волинського району. Закінчив Зимнівську середню школу, працював у приватного підприємця. Захоплювався технікою та столярною справою. Був мобілізований до лав Збройних Сил ще на початку квітня 2014 року, служив водієм у 51-ій ОМБр.


25 серпня 2014 року 3-й батальйон бригади потрапив у оточення біля Іловайська. Тоді під ракетним та танковим вогнем проросійських бойовиків та російських військових загинули та потрапили в полон десятки воїнів 51-ї бригади. Рідні останній раз розмовляли із Русланом близько 20 години 24 серпня. За інформацією бойових побратимів, Руслан Голяновський загинув близько 24 години 24 серпня 2014 року).


Удома у Руслана Голяновського залишились батьки, дружина, двоє дітей — дочка та син. Похований Руслан Голяновський на кладовищі у рідному селі Горичів, – повідомляє «Слово правди».


 


 

Telegram Channel