Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«В останню тяжкую минуту» ми знову пропустили гол... (відео)

Волинь-нова

«В останню тяжкую минуту» ми знову пропустили гол... (відео)

Втретє у сезоні «Волинь» втратила очки у компенсований арбітром час

У 2-му турі ми пропустили від «Олімпіка» на 90+7 хвилині – і випустили з рук перемогу. У 6-му «Чорноморець» забив на 90+1 – і ми програли. Знову пропускаємо від «Олександрії» на 90+1 – і перемога вислизає з наших рук... Якби не цей клятий компенсований час, «Волинь» мала б удвічі більше здобутих очок: 10 – замість нинішніх 5


 


Сергій ХОМІНСЬКИЙ


«Волинь» (Луцьк) — ФК «Олександрія» (Олександрія) — 1:1 (1:0 – Сергій Петров, 28 хв; 1:1 – Артем Полярус, 90+1). Луцьк. Стадіон «Авангард». 18 вересня. 14.00. Температура повітря 20°С. 2100 глядачів. Суддя Сергій Березка (Київ).


«Волинь»: Кичак, Шабанов, Логінов, Горопевшек, Герасимюк, Мемешев, Романюк, Чепелюк (Задерецький, 78), Петров, Хомченко, Дудік (Никитюк, 89). Головний тренер Віталій Кварцяний. Попередження: Герасимюк (45+1), Горопевшек (67), Хомченко (72), Никитюк (90+5). Вилучення: немає.


Мемешев хвацько поборовся на правому фланзі і віддав на Чепелюка. Той в один дотик – на Логінова. Логінов – так само в дотик – на Дудіка. Дудік гостро прострілює у воротарський майданчик, Петров підставляє ногу і пробиває воротаря. Справді красивий гол – і «Волинь» попереду – 1:0!


На останній хвилині основного часу «Волинь» забиває вдруге – відзначається Никитюк, який щойно замінив Дудіка. Проте суддя взяття воріт не зараховує – офсайд (пізніше футбольні експерти зійдуться на тому, що ніякого положення «поза грою» не було, тому у «Волині» вкрали і гол, і перемогу).


«Олександрія» відразу біжить в контратаку – і забиває... Гол вийшов подібним до того, що в першому таймі забили лучани. У ті самі ворота, після прострілу Чеботаєва з того ж флангу відзначився Полярус. Більшість гравців «Волині» падають на газон і лежать, вхопившись за голови...



Ми граємо відповідально, але молодь ще не має відповідних резервів. Вони екстерном здають іспит у великому футболі.



Щоправда, зрівняти рахунок «Олександрія» могла й раніше – кілька нагод гості втратили як у першому, так і в другому таймах. До речі, мали вони непогану «напівнагоду» навіть вирвати перемогу в ті кілька хвилин, які команди догравали вже за рахунку 1:1. На щастя, принаймні цього не сталося.


Хоча й «Волинь» грала доволі динамічно і симпатично. У нас також упродовж матчу були шанси збільшити перевагу – не скористалися. Але прогнози букмекерів, які передбачали вікторію команді Володимира Шарана, якому того дня виповнилося 45 років, не справдилися...


Відеоогляд матчу – https://www.youtube.com/watch?v=MNVo4v5Ikvk :



Відтак після 8 турів «Волинь» має відверто жалюгідні 5 очок із можливих 24-х. Позаду нас у турнірній таблиці лише «Карпати». Та й то через накладений на львів’ян штраф у вигляді шістьох «відмінусованих» очок.


На післяматчевій прес-конференції Віталій Кварцяний сказав: «Нам потрібна була перемога, як повітря для дихання. У нас попереду в середу матч на Кубок, а в суботу відразу гра із «Шахтарем». Але десь ми вистрелимо, просто так не минають ці втрати. Ми казали на початку сезону, що нам буде дуже важко, але ми старатимемося грати відповідально і бути організованими. Ми граємо відповідально, але молодь ще не має відповідних резервів. Вони екстерном здають іспит у великому футболі. Мало було прострілів на Петрова, один дав Дудік  – і Петров забив відразу. Якби було десять, то він завершив би п’ять».


Тим часом, продовжує дивувати футбольну Україну Андрій Богданов. Гравець, який ще у третьому турі відіграв 90 хвилин за «Волинь», після восьмого має у своєму активі 4 забиті голи у складі «Олімпіка»! Після блискучого хет-трика в минулому турі у ворота «Дніпра» Андрій ще й «розписався» разок у воротах «Сталі».


Усі результати 8 туру: «Динамо» – «Зоря» – 0:1, «Ворскла» – «Шахтар» – 0:1, «Волинь» – ФК «Олександрія» – 1:1, «Дніпро» – «Зірка» – 0:1, «Карпати» – «Чорноморець» – 0:0, «Сталь» – «Олімпік» – 2:3.


Також привертає увагу поразка «Динамо» від «Зорі». Завдяки такому результату в турнірній таблиці між цими клубами відбулася «рокіровка»: луганчани тепер уже другі, а кияни на дуже прикрому як для чемпіона третьому місці. Кажуть, ще одну осічку Ігор Суркіс не пробачить Сергію Реброву...


Чемпіонат дублерів. «Волинь» – ФК «Олександрія» – 3:1 (1:0 – Матвеєв, 21, автогол; 2:0 – Льозін, 32; 2:1 – Жичиков, 36; 3:1 – Мелінишин, 45+2). Маючи в своєму активі 7 очок, лучани після 8 турів посідають передостаннє 11 місце. Попереду «Динамо» (22 очки), «Шахтар» (19) та «Олімпік» (17).



Команда «Карпати» (Львів) позбавлена 6-ти турнірних очок згідно з рішенням ДК ФІФА від 04.03.2016 р.


На фото із сайту www.fcvolyn.net : 19-річний Сергій Петров забив, але цього виявилося замало.

Telegram Channel