Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Віталію Володимировичу, Охтирку треба брати!

Волинь-нова

Віталію Володимировичу, Охтирку треба брати!

А ще бажано сьогодні у Львові сам донецький «Шахтар»

Петро ПАС


Минулої середи в рамках 1/16 фіналу Кубка України лучани здолали на своєму полі донецький «Олімпік» – 2:1 (1:0 – Сергій Логінов, 66 хв.; 1:1 – Сергій Гринь, 67; 2:1 – Ярослав Деда, 79).


Після цієї перемоги Віталій Кварцяний дуже побоювався, що у п’ятницю під час жеребкування 1/16 фіналу Кубка України їм знову попадеться «Дніпро». Недарма його коментар для телеканалу «Футбол 1» став «бестселером» для українськх ЗМІ:


«Ось мої рекомендації Федерації футболу України як проводити жеребкування: не треба класти кульки в холодильник або гарячу піч. Це – раз. І не зіштовхуйте нас лобами із «Дніпром». Це вже відбувається чотири роки.


Я був минулого разу на жеребкуванні. Її вів.. як його... Остап і Настя, так? А, Потап. Але вів він себе як Остап, привіт йому від «95 кварталу»! Потап уже був, і не треба нам Настю, щоб знову нас звести із «Дніпром». Краще взяти будь-якого бомжа з метро, привести його на жеребкування, він витягне нам нормальну команду. Хочемо грати в Кубку серйозно, без підтасовок. А то «Шахтар», звичайно, гратиме з «Інгульцем», «Динамо» – з «Колосом» із Малиновки, а «Волинь» буде з «Дніпром». Ось цього я не хочу».



Пряма трансляція сьогоднішнього матчу «Шахтар» – «Волинь» о 17.00 на телеканалі «Футбол 2».



Напевне, до зауважень метра українського футболу прислухались, бо жеребкування проводив легендарний динамівець Володимир Мунтян і у суперники «Волині» він витягнув охтирський «Нафтовик-Укрнафту». Ну, далеко не гранд вітчизняного футболу. Хоча «Нафтовик» в 1/16 фіналу і здолав одеський «Чорноморець» – 2:0. Команда зараз займає 7-ме місце в першій лізі з 18 команд (9 матчів – 4 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки – різниця м’ячів – 14:9 – 14 очок). Тож, Віталію Володимировичу, Охтирку маєте брати! А ще бажано сьогодні у Львові «Шахтар», бо очки в чемпіонаті, за вашими словами, «Волині» потрібні, як повітря для дихання».


Результати жеребкування інших пар 1/8 фіналу Кубка України (матчі відбудуться 26 жовтня): «Верес» (Рівне) – «Ворскла» (Полтава), «Десна» (Чернігів) – «Дніпро»,  ФК «Полтава» – «Карпати» (Львів), «Динамо» (Київ) – «Зоря» (Луганськ), «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Олександрія», «Іллічівець» (Маріуполь) – «Сталь» (Кам’янське), МФК «Миколаїв» – «Оболонь-Бровар» (Київ).


Переконані, що і полтавській «Ворсклі» не буде легкої прогулянки у Рівному. Хлопці Володимира Мазяра, які зараз на 2-ій позиції в першій лізі, готові дати бій команді Василя Сачка. А перед тим спробують завтра, 25 вересня, переграти в себе у рідних стінах земляків суперника – ФК «Полтава» (початок матчу в Рівному о 16.30).


Всі матчі рівненського клубу у першій лізі: 1 тур – «Буковина» – «Верес» – 0:1; 2 тур – «Суми» – «Верес» – 0:2; 3 тур – «Верес» – «Тернопіль» – 4:2, 4 тур – «Колос» (Ковалівка) – «Верес» – 2:1; 5 тур – «Верес» – «Авангард» (Краматорськ) – 3:0; 6 тур – «Десна» – «Верес» – 0:0; 7 тур – «Верес» – «Скала» (Стрий) – 2:1; 8 тур – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) – «Верес» – 1:6; 9 тур – «Верес» – «Інгулець» (смт Петрове Кіровоградської області) – 4:0; 10 тур – «Арсенал-Київ» – «Верес» – 0:0.



Футбол на ТБ


Субота, 24 вересня


«Олімпік» – «Динамо» – 14.00 («Футбол 2»)


«Манчестер Сіті» – «Лестер Сіті» – 14.30 («Футбол 1»)


«Шахтар» – «Волинь» – 17.00 («Футбол 2»)


«Зоря» – «Воскла» – 19.30 («2+2»)


«Арсенал» – «Челсі» – 19.30 («Футбол 2»)


Неділя, 25 вересня


«Зірка» – «Сталь» – 17.00 («Футбол 1»)


«Олександрія» – «Карпати» – 19.30 («Футбол 1»)


«Чорноморець» – «Дніпро» – 19.30 («2+2»).  

Telegram Channel