Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Парасюк побив дорогу машину «кремлівської шльондри» (нове відео)

Волинь-нова

Парасюк побив дорогу машину «кремлівської шльондри» (нове відео)

Політик із Майдану каже, що не шкодує про це та обіцяє робити так і надалі

Народні депутати Володимир Парасюк та Олександр Вілкул посварилися у прямому ефірі телеканалу «112», а потім почубилися в коридорі. Згідно з інформацією, озвученою в ефірі, «сотник Майдану» Парасюк дочекався екс-регіонала Олександра Вілкула після передачі і намагався його побити, обізвавши «кремлівською шльондрою»


Василь РОГУЦЬКИЙ


Політиків розборонила охорона. Пізніше Парасюк посварився з водієм автомобіля Вілкула на парковці та його охоронцем. Також він заявив, що має намір забрати автомобіль на потреби АТО.



Чия машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас. Тобі пофіг та машина, ти собі таких сто купиш, – кричав Парасюк, намагаючись ногами розтрощити дверцята авто. А потім нашкрябав ключем на машині напис: «ВЛК ПНХ» (за зразком «привітання» Путіну – «ПТН ПНХ»).


Це людина, з якою немає про що дискутувати, безпосередньо агент Кремля, який привів країну до війни, до того, що в нас гинуть люди. Вілкула треба ліквідувати, депортувати, щоб сліду його не лишилось та його діянь тут не було. Якщо замість мозку у людини вата, він до кінця життя буде ватою! Я його попереджав. А на особистості перший не переходив. Можливо, я комусь не подобаюсь, але не дозволю ображати своєї честі і гідності, честі побратимів і своєї держави, – заявив Парасюк.


Відео каналу «112 Україна»:




Пізніше він сказав, що не шкодує про свій вчинок і надалі так робитиме.



Ця ситуація швидше стала прикладом того, як не варто чинити з агентами Кремля. Адже вся акція виглядала істеричною і непідготовленою.



Нагадаємо, що емоційний Володимир Парасюк не вперше лізе у бійку. Минулого року він на засіданні антикорупційного комітету вдарив ногою в голову представника СБУ Василя Пісного.


Політичний консультант Петро Охотін не без іронії прокоментував подію:


«Патріотична частина «Фейсбуку» не може натішитися нападом Володимира Парасюка на Олександра Вілкула. На мою думку, ця ситуація швидше стала прикладом того, як не варто чинити з агентами Кремля. Адже вся акція виглядала істеричною і непідготовленою. Креативна ідея (дати прочухана Вілкулу. — Ред.) хороша, а втілення кульгає. Мети – зробити боляче Вілкулу – не досягнуто. Картинка – не на користь сотника Парасюка. Бо дії «карателя» на телеекрані мають бути не гіршими, ніж у кіно про справедливого героя – саме таким його хочуть бачити. Особисто я хотів би, щоб люди, які близькі мені ідеологічно... вміли «начистити пику» так, щоб за них не довелося червоніти».


Коментар Олександра Вілкула і Володимира Парасюка Євгену Червоненку на «NewsOne»:



Коментар Володимира Парасюка наступного дня після конфлікту каналу «Еспресо.TV»:


Telegram Channel