Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Коли ж хлопці Кварцяного здобудуть перемогу? (відео)

Волинь-нова

Коли ж хлопці Кварцяного здобудуть перемогу? (відео)

«Волинь» знову пропустила в кінцівці матчу, ведучи в рахунку... Це вже четвертий поєдинок, коли лучани втрачають перемогу. І тому в турнірній таблиці мають лише 6 очок. А могли б ще 8 мати – і боротися за шістку кращих, а не аутсайдерів

Петро ПАС


Українська прем’єр-ліга. 10 тур. «Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів) – 1:1 (1:0 – Сергій Петров, 45 хв.; 1:1 – Ігор Худоб’як, 84).


Склад «Волині»: Віталій Неділько, Артем Шабанов, Міха Горопевшек, Сергій Логінов, Анатолій Діденко (Олександр Чепелюк, 76), Артем Дудік (Андрій Ляшенко, 78), Олег Герасим’юк, Юрій Романюк, Редван Мемешев, Сергій Петров, Віктор Хомченко (Ярослав Деда, 88). Головний тренер Віталій Кварцяний.


Попередження у «Волині»: Редван Мемешев, 33; Міха Горопевшек, 48; Анатолій Діденко, 56; Олег Герасим’юк, 83; Олександр Чепелюк, 89.


1:0 – капітан «Волині» Олег Герасим’юк робить із правого флангу навісну передачу на височезного Сергія Петрова (зріст 198 см зобов’язує вигравати верхові м’ячі!) і той, випередивши захисника львів’ян, ударом головою влучно пробив впритул зі штангою! Це третій гол 19-річного форварда в нинішньому розіграші прем’єр-ліги. Підозрюю, що довго у складі «Волині» цей нападник не затримається.


1:1 – «карпатівець» Володимир Костевич робить навіс зі штрафного у карний майданчик лучан, м’яч від захисника Сергія Логінова по-зрадницьки відскакує до Ігоря Худоб’яка і досвідчений капітан «левів», який залишився на одинці з Віталієм Недільком, свого шансу не змарнував...


Відеоогляд матчу – https://www.youtube.com/watch?v=qgbq_fiz3t4 : 



Якщо на початку чемпіонату ми мріяли бачити «Волинь» у шістці найсильніших, то тепер переживаємо, щоб команда взагалі не вилетіла у першу лігу...



Шкода було дивитись після фінального свистка на головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного. Уже 6 турів його підопічні не знають радості перемог – 2 нічиї і 4 поразки. Та й вікторій тих було всього одна... Хоча в деяких поєдинках до перемог лишалися лічені секунди. І все ж віриться, що його тренерський геній якось врятує ситуацію. Бо якщо на початку чемпіонату ми мріяли бачити «Волинь» у шістці найсильніших, то тепер переживаємо, щоб команда взагалі не вилетіла у першу лігу...


Результати інших матчів 10 туру: «Сталь» – «Чорноморець» – 1:2, «Ворскла» – «Олімпік» – 1:2, «Дніпро» – «Олександрія» – 1:4, «Шахтар» – «Зоря» – 1:0, «Динамо» – «Зірка» – 2:0.
Чемпіонат дублерів. U 21. «Волинь» – «Карпати» – 3:0 (1:0 – Льозін, 2 хв.; 2:0 – Никитюк, 34; 3:0 – Шаповал, 55).


У «Волині» – 10 очок (3 перемоги, 1 нічия, 6 поразок, різниця м’ячів – 11:30) і команда перебуває на 10-му місці. А лідирують – «Динамо» (26 очок), «Шахтар» (25) і «Олімпік» (19).


 На фото www.fcvolyn.net: І знову синя птаха фортуни випурхнула з рук лучан в останню мить...

Telegram Channel