Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Фантастика: лучанка Дар’я Завидна здобула «срібло» на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3!!!

Волинь-нова

Фантастика: лучанка Дар’я Завидна здобула «срібло» на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3!!!

У вирішальному поєдинку наші дівчата поступились команді Чехії – 11:21, які у півфіналі побили американок – 18:21

Петро ПАС


Матчі збірної України на чемпіонаті світу-2016, що проходив у Китаї:


груповий етап – Нова Зеландія – 12:14, Нідерланди – 12:8, Польща – 13:8, Індонезія – 21:14.


Чвертьфінал – Франція – 21:10, півфінал – Іспанія – 19:15, фінал – Чехія – 11:21.


На чемпіонаті світу збірна України виступала в такому складі: Дар’я Завидна (Луцьк, перший тренер – Левицький М. Р.), Віта Горобець (Київ, Борисова О. Г.), Анна Зарицька (Бердянськ, Тютюшов В. І.), Євгенія Спітковська (Чугуїв, Пономаренко С. В.). Тренери збірної України Юрій Процюк та Володимир Холопов.


Я почала займатися баскетболом у 12 років у Луцьку у Волиньскій обласній спортивній школі, а вже за рік поїхала до Києва до спортивного інтернату до Євгенії Григорівні Кочергіної, – розповідала 23-річна Дар’я Завидна (зріст – 185 сантиметрів, на фото) сайту www.fbu.ua. А вже там на мене звернула увагу Марина Ткаченко і я стала виступати за ТІМ-Скуф. З 9-го класу вже їздила на чемпіонати Європи серед дівчат 1990-го року народження, а вони були старші за мене на два – три роки. І я з ними їздила, коли ще навчалася в Інтернаті.






«Я почала займатися баскетболом у 12 років у Луцьку у Волиньскій обласній спортивній школі, а вже за рік поїхала до Києва до спортивного інтернату».



Головний тренер національної збірної Володимир Холопов відзначає твій характер. Звідки він у тебе такий? Від батьків?


Швидше за все так. Мама мене виховувала самотужки, маю ще сестру і тому бійцівські риси у характері проявлялися вже у дитинстві. Не можна було давати себе скривдити. І я дуже люблю баскетбол.


 

Telegram Channel