Курси НБУ $ 39.40 € 42.34

Врятуємо разом життя волонтеру: за одну ніч зібрали 200 000 гривень

26 вересня село Звиняче Горохівського району жахнулося від звістки про те, що неподалік Києва у дорожньо-транспортну пригоду потрапив уродженець села, волонтер «Атомайдану України» Валерій Ліщина

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Звиняченці завжди з гордістю розповідали про те, що їх земляк одним із перших став у ряди Революції Гідності, їхав  на Схід України і переймався не лише проблемами солдатів, але й клопотами сімей воїнів АТО.


У день, в який сталася аварія, знаний на Волині патріот із побратимом Сергієм Абрамом поверталися додому з антикорупційного форуму у Сєвєродонецьку. І не розминулися з бідою.


Про стан односельчанина люди з тривогою щодня розпитують у його батьків, бабусі, які мешкають у Звинячому. Їм важко уявити безпорадним завжди приязно усміхненого, доброзичливого і енергійного 35-річного чоловіка, знесиленого важкою черепно-мозковою травмою, з численними переломами кісток обличчя. А нещодавно його стан ускладнив ще й інсульт.



Колеги батьків-освітян Валерія Ліщини – учителі ЗОШ І-ІІІ ступеня села Звиняче – ходять із двору в двір вулицями села, закликаючи людей  долучитися до благодійництва.



Рідні кажуть, що життя Валерія у руках Бога, київських нейрохірургів і небайдужих людей. Як  відомо,  на складну операцію українці за одну ніч назбирали Валерію Ліщині 200 тисяч гривень.  Треба молитися, щоб йому дав силу Господь пережити ще ряд складних і  вартісних хірургічних втручань.


Колеги батьків-освітян Валерія Ліщини – учителі ЗОШ І-ІІІ ступеня села Звиняче – ходять із двору в двір вулицями села, закликаючи людей  долучитися до благодійництва. І просять усіх жителів Горохівщини, Волині теж рятувати молитвами і допомогою коштами молоде життя.


(Гривнева картка 5168 7572 7125 8206 КБ Приватбанк – дружини Наталії Ліщини).

Telegram Channel