Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Я пишаюся своєю командою!» (відео)

Волинь-нова

«Я пишаюся своєю командою!» (відео)

Рівненський «Верес» здобуває другу вольову перемогу поспіль

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Перша ліга. 14-й тур. МФК «Миколаїв» (Миколаїв) – «Верес» (Рівне) – 1:2 (1:0 – Дмитро Сартіна, 36 хв.; 1:1 – Михайло Сергійчук, 79; 1:2 – Антон Котляр, 86 (з пенальті).


Миколаїв. Центральний міський стадіон. 16 жовтня. 17.00. 360 глядачів. Головний суддя Володимир Новохатній (Київ).


«Верес»: Когут, Сікорський (Неплях, 88), Западня, Борзенко, Орловський (Козьбан, 55), Зозуля, Кучеров, Котляр, Герасимець (Сергійчук, 38), Білий, Степанюк.


Головний тренер Володимир Мазяр.


Попередження: Герасимець, 28; Зозуля, 72; Котляр, 87.


Вилучення: немає.


Пропустивши ще в першому таймі, наприкінці зустрічі «Верес» зумів не лише відігратися, а й вирвати перемогу. Нагадаємо, що за подібним сценарієм рівняни тріумфували і в попередньому турі, коли вдома здолали лідера першості – «Іллічівець».


Відеоголів матчу «Рівне 1» https://www.youtube.com/watch?v=OqCQbNkXnGY :



До речі, матч маріупольців із ФК «Тернопіль» не відбувся. Тернополяни не прибули на гру, аргументуючи це епідемією в команді – буцімто, готовими за станом здоров’я вийти на поле були тільки 7 гравців. «Городяни» також стверджують, що пропонували «Іллічівцю» перенести матч за згодою сторін. Проте ті начебто відмовилися.



Чернігівська «Десна» вперто вчепилася за хвіст рівненського клубу.



А ось чернігівська «Десна» вперто вчепилася за хвіст рівненського клубу. Здобувши чергову перемогу, клуб із півночі України продовжує відставати у турнірній таблиці від «Вереса» лише на одне очко.


Результати усіх матчів 13-го туру: «Арсенал-Київ» – «Десна» – 1:2; «Оболонь-Бровар» – «Колос» – 2:1; «Черкаський Дніпро» – «Геліос» – 1:0; ФК «Полтава» – «Авангард» – 0:1; «Інгулець» – «Скала» – 1:0; ПФК «Суми» – «Гірник-Спорт» – 1:1; МФК «Миколаїв» – «Верес» – 1:2; «Нафтовик-Укрнафта» – «Буковина» – матч мав відбутися 17 жовтня о 18.00; «Іллічівець» – ФК «Тернопіль» – матч у визначений час не відбувся.



Серед бомбардирів першої ліги продовжують лідирувати Руслан Кісіль з «Іллічівця» (12 голів) і Руслан Степанюк із «Вереса» (10 голів).


За воротами


Володимир МАЗЯР (на головному фото), головний тренер «Вереса»:


«До пропущеного гола в нас були хороші моменти. Коли ж нам забили, перейшли на гру в три нападники. Хочу сказати, що на нас зараз команди серйозно налаштовуються. Якби «Миколаїв» так грав кожен матч, то повинен був би мати більше перемог.



«Якби «Миколаїв» так грав кожен матч, то повинен був би мати більше перемог».



Суперники старалися, були мотивованими, «вбивалися» на полі. І за таких обставин скажу, що я пишаюся своєю командою, хлопці в складну хвилину переламали гру. І це при тому, що у нас травмований Волошинович, з температурою вийшли Герасимець і Козьбан».


У наступному турі 22 жовтня «Верес» мав приймати вдома «Нафтовик-Укрнафту», але матч перенесено на 12 березня 2017 року.


Натомість у Рівному 26 жовтня чекають поєдинка 1/8 фіналу Кубка України проти полтавської «Ворскли». Початок поєдинку – 15.00.


Telegram Channel