Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Луцьку на пішохідному переході «Mercedes» збив 16-річного школяра (ФОТО)

Волинь-нова

У Луцьку на пішохідному переході «Mercedes» збив 16-річного школяра (ФОТО)

Сьогодні, близько 11 години, на вулиці Дубнівській у Луцьку легковик «Mercedes» збив 16-річного школяра


Після автопригоди водій не зупинився та магався покинути місце ДТП, однак, ймовірно, не впорався з керуваням та на перехресті вулиць Дубнівська-Карпенка-Карого зіткнувся ще із двома транспортними засобами.



За кермом транспортного засобу перебував 58-річний лучанин. Рухаючись по вулиці Дубнівській водій допустив наїзд на пішохода, 16-річного юнака, який переходив проїжджу частину по пішохідному переході.


Після автопригоди водій не зупинився та магався покинути місце ДТП, однак, ймовірно, не впорався з керуваням та на перехресті вулиць Дубнівська-Карпенка-Карого зіткнувся ще із двома транспортними засобами. На місце події виїхали наряд патрульної поліції, слідчі Луцького відділу поліції. Водія затримали та доставили в наркодиспансер для проведення освідування.


Пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення реанімації Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. У хлопця медики діагностували, зокрема, перелом обох гомілок, закриту черепно-мозкову травму.


Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel