Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Артема Кравця велике чуйне серце (Відео)

Волинь-нова

У Артема Кравця велике чуйне серце (Відео)

Футболіст національної збірної України бореться, щоб наші дітки народжувались у нормальних умовах

Петро ПАС


Артем Кравець разом із дружиною Анною збирають кошти на сучасне медичне обладнання, якого так потребує пологове відділення Сокальської районної лікарні у Львівській області. Для цього нападник іспанської «Гранади» (права на якого належать київському «Динамо») вирішив скористатися інтернет-аукціоном: у соцмережах Facebook та Instagram він продає пам’ятні футболки.
Так, гравцю і людині з великим серцем уже вдалося продати раритетну майку гравця збірної Іспанії Фернандо Торреса за 1820 доларів (її купив відомий продюсер, телеведучий Олексій Дівеєв-Церковний), футболку «Барселони» з автографами усіх її зірок за 5500 доларів (благодійник, який її придбав, не захотів розголошувати своє прізвище). А тепер Артем Кравець пропонує на торги свою – 11-го номера національної збірної України.



«Привіт усім! Триває наш аукціон. Новий лот – моя футболка, в якій я забив переможний гол у ворота Фінляндії (у цьому матчі Артему розсікли голову і після гри лікарі наклали три шви.Авт.) з автографами всіх гравців збірної України, а також усіх тренерів. Стартова ціна 15 000 гривень (535 доларів або 515 євро). Голосування буде проходити в Instagram і Facebook. Триватиме до 19.00 за українським часом 30-го січня. Давайте допоможемо діткам народжуватися в нормальних умовах», – написав Кравець. На вчорашній день за футболку уже пропонували 1505 доларів.



На вчорашній день за футболку уже пропонували 1505 доларів.



Артем із дружиною Анною (вона народилася у шахтарському Червонограді на Сокальщині) пообіцяли, що за будь-яких обставин привезуть у пологовий будинок необхідне обладнання діткам. Якщо не вистачить коштів із аукціону, він додасть зі своєї зарплати.
А якщо ви теж хочете долучитися до цієї благодійної справи (не обов’язково боротися за футболку), пропонуємо вам номер рахунку, на який можна буде перерахувати кошти для допомоги Сокальському пологовому будинку, – картка ПриватБанку 4731 1856 1144 1160 (Кравець Артем Анатолійович).
І тримаємо всі кулаки за успіхи Артема на футбольному полі!


Тут відео голу Артема Кравця у ворота збірної Фінляндії – https://www.youtube.com/watch?v=FYDeREQ_yJM&t=2s :



І тут – https://www.youtube.com/watch?v=vdZrGUiRaPI :


Telegram Channel