Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У кондитерському магазині в центрі Луцька продають цвіле печиво

Волинь-нова

У кондитерському магазині в центрі Луцька продають цвіле печиво

А ви смакували таке до кави?

Руслана ЧАЙКА


Кажуть, що кондитери маскують свої помилки під шоколадом. А тут вони замаскували під шоколадом помилки продавців. Адже спочатку це печиво було їстівним. (Цікаво, коли закінчився його термін придатності? Може, санстанція перевірить чи «Ревізор»?)



Серед пригорщі печива тільки три виявилися придатними до вживання. В інших замість начинки – цвіль, яка вже добряче «проросла».



В магазині «Славинка» на проспекті Волі кілограм цвілого печива коштує 78 грн. Я ж купила такого лише 200 грамів. І серед пригорщі печива тільки три виявилися придатними до вживання. В інших замість начинки – цвіль, яка вже добряче «проросла».
Шкода працівницю магазину, якій доведеться відгрібати від начальства, але більше шкода здоров'я людей, які, як і я, встигли попити кави з таким цвілим подарунком. В магазині також продаються торти (не дешеві, до речі). Що, як і у них давно позакінчувалися терміни придатності, а ви нагодуєте таким численних гостей на святі? А якщо дати таке дітям?
До речі, цвіль, потрапляючи в організм, призводить до сумних наслідків. Майте совість, шановні, підприємці і звіряйте терміни на упаковках.
Через вашу неуважність можете позбутися не лише репутації, а й чийогось життя.

Telegram Channel