Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
11-річний хлопець зі Згоран знає толк у зимовій риболовлі (ФОТО)

Волинь-нова

11-річний хлопець зі Згоран знає толк у зимовій риболовлі (ФОТО)

Щороку в кінці січня - на початку лютого на Великому Згоранському озері проводиться відкритий чемпіонат Любомльського району з підльодного лову риби.

Сергій БОЯРЧУК



Йому вдалося виграти чи не найбільше нагород, зокрема як наймолодшому учаснику та тому, хто зловив першу, а також найбільшу рибину.



Цієї неділі в змаганнях взяло участь півтора десятка команд, до складу яких входили по три особи, і майже стільки ж учасників, що виступали в індивідуальній першості. 


Поряд із досвідченими любителями зимової риболовлі можна було помітити зовсім юних рибалок, а також сімейні команди. Подружжя Людмили та Миколи Пашинських, наприклад, вже декілька років поспіль  бере участь у змаганнях, а ось одинадцятирічний Владислав Куць зі Згоран тут вперше. Та не дивлячись на це, йому вдалося виграти чи не найбільше нагород, зокрема як наймолодшому учаснику та тому, хто зловив першу, а також найбільшу рибину.



У командній та індивідуальній першості перомогу святкували місцеві рибалки — команда Згоран і Віталій Савош, котрому вдалося спіймати 57 рибин.


Telegram Channel