Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ветерани МВС у Любомлі вимагають перерахунку пенсій

Волинь-нова

Ветерани МВС у Любомлі вимагають перерахунку пенсій

Серед багатьох громадських організацій, що діють на Любомльщині, завжди чи не найактивнішу позицію займають ветеранські. Ось і цими днями вони провели низку заходів, метою яких було планування роботи на рік, відстоювання та захист своїх прав, відзначення пам’ятних дат в історії нашої держави

Сергій БОЯРЧУК



Колишні правоохоронці прийняли рішення вчергове направити у відповідні органи влади листи з вимогами зробити це в місячний термін. В іншому випадку вони готові вдатися до більш рішучих дій — перекриття доріг та пікетування центральних органів влади у Києві.



Так спілкою воїнів-інтернаціоналістів було організовано мітинг-реквієм в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Організація пенсіонерів МВС також вчора проводила збори, головним на яких було обговорення питання перерахунку пенсій, яке влада обіцяє провести вже другий рік. В результаті колишні правоохоронці прийняли рішення вчергове направити у відповідні органи влади листи з вимогами зробити це в місячний термін. В іншому випадку вони готові вдатися до більш рішучих дій — перекриття доріг та пікетування центральних органів влади у Києві.
Сьогодні ж збиралися ветерани органів місцевого самоврядування. Вони говорили про нинішні реалії життя в районі, соціально-економічну ситуацію та перспективи розвитку краю в світлі започаткованих реформ. На зустріч прибуло більше двох десятків колишніх голів та секретарів місцевих рад. Кожен з них має чималий життєвий досвід в тому числі діяльності на керівних посадах, отож не соромлячись «повчали» нинішніх очільників районної влади.



На завершення свої пісенні вітання дарували присутнім хор ветеранів праці, в складі якого також чимало колишніх працівників органів місцевого самоврядування.

Telegram Channel