Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Волинські поліцейські закликали дотримуватися порядку під час можливих акцій протесту у День Героїв Небесної сотні (відео)

У Луцьку відбулася прес-конференція щодо взаємодії поліції з громадськістю задля забезпечення правопорядку під час масових заходів. З пресою спілкувались заступник начальника головного управління Національної поліції в області Сергій Козак, старші інспектори роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» Віталій Шелест та Андрій Лиховський, інспектори управління патрульної поліції Луцька Дмитро Мандзюк та Олександр Мартинюк

Перед початком заходу поліцейські та журналісти вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної сотні, передає сектор комунікації поліції Волинської області.



Поліцейські закликали не приносити на заходи зброю, вибухонебезпечні предмети, легкозаймисті речовини.



«Усі поліцейські, які беруть участь у сьогоднішній прес-конференції, захищали Незалежність України в зоні антитерористичної операції, брали участь у бойових діях. Сьогодні ми забезпечуємо правопорядок. Прошу всіх під час акцій дотримуватися законодавства, зберігати мир та спокій. Не приносити на заходи зброю, вибухонебезпечні предмети, легкозаймисті речовини. У випадку, виявлення підозрілих предметів, невідкладно повідомляти поліцію», - зазначив Сергій Козак.


Він нагадав також про події 31 серпня 2015 року під час акції протесту під стінами Верховної Ради України, коли граната забрала життя чотирьох нацгвардійців і наголосив на недопустимості подібних інцидентів.


Правоохоронці закликали громадян дотримуватися правопорядку, не провокувати конфліктів і не наражати життя людей на небезпеку під час масових заходів.


Після завершення прес-конференції поліцейські поклали квіти до пам’ятного фотостенду “Герої Небесної сотні – Загинули за єдність України”, що на Театральному майдані в Луцьку.



 


 


 


 


 


 


.

Telegram Channel