Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Блокувальники готуються до штурму

Активісти, які блокують товарообіг між окупованою територію і підконтрольною Україні частиною Донбасу, заявили про підготовку правоохоронців до силового зняття блокади

На редуті «Запоріжжя» неподалік Бахмуту з'їжджаються правоохоронці. З Костянтинівки виїхали 50 спецпризначенців на двох автобусах. За словами активістів, ризик штурму залишається надзвичайно високим, про це повідомляє «24 канал» з посиланням на «Штаб блокади торгівлі з окупантами».



Наразі поблизу редуту перебувають журналісти телеканалу ТРК «Україна», власником якої є Рінат Ахметов. Це недобрий знак.



«Наразі поблизу редуту перебувають журналісти телеканалу ТРК «Україна», власником якої є Рінат Ахметов. Також під'їхала пожежна машина, що також є недобрим знаком», – йдеться у повідомленні штабу.


За словами активістів блокади та ветеранів АТО, вони готові до захисту редуту та відбиття провокацій і можливого штурму.


Нардеп Семен Семенченко додав, що на підтримку ветеранам АТО з редуту «Запоріжжя» прибули колишні бійці батальйону «Кривбас».



Telegram Channel