Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

У Ковелі затримали зловмисника, який пограбував неповнолітню

Ще у вересні минулого року невідомий викрав у місцевої школярки мобільний телефон.


Як з’ясувалося, зловмисник уже був двічі судимий за скоєння зґвалтування.



Поліцейські за фактом грабежу відкрили кримінальне провадження, а вчора, 16 лютого, затримали 45-річного правопорушника та оголосили йому про підозру в скоєні грабежу, повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.


До Ковельського відділу поліції звернулася мати потерпілої та повідомила, що в обідню пору невідомий чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном її неповнолітньої доньки, яка поверталася додому після школи. На вулиці Луцькій до дитини підійшов невідомий чоловік і, вхопивши її за шию, а потім за руки, відібрав мобільний телефон і втік.


Згідно з висновком судмедекспертизи, спричинені тілесні ушкодження, відносяться до категорії легких. Сума збитків за телефон становить 1,7 тис. грн.


Провівши ряд оперативних заходів працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний житель Володимир-Волинського району. Як з’ясувалося, зловмисник уже був двічі судимий за скоєння зґвалтування. Нині слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відносно підозрюваного суд обрав міру запобіжного заходу арешт терміном на 60 діб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.


 

Telegram Channel