Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Волинські прокурори домоглися 4-місячного арешту для шахрая

Він вкрав картку у пенсіонера, до якої знав пін-код

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині



Апеляційний же суд Волинської області, задовольнивши апеляційну скаргу прокуратури, засудив обвинуваченого до 4 місяців арешту.



Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області змінив міру покарання 23-річному мешканцю села Городище Луцького району, який викрав у пенсіонера банківську картку та зняв із неї 4 тис. грн.
Неодноразово судимий до цього за вчинення корисливих злочинів нетверезий молодик 26 січня минулого року витягнув з кишені сплячого товариша по чарці банківську картку й, знаючи пін-код, упродовж двох наступних днів викрадав із неї гроші.
Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у викраденні офіційного документа та крадіжках, вчинених повторно (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 357 та ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у виді 1 року й 6 місяців позбавлення волі зі встановленням півторарічного іспитового строку та у виді штрафу в розмірі 680 грн.
Апеляційний же суд Волинської області, задовольнивши апеляційну скаргу прокуратури, засудив обвинуваченого до 4 місяців арешту.


 

Telegram Channel