Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
В Одесі «взяли» ватажка рекетирів (фото)

Волинь-нова

В Одесі «взяли» ватажка рекетирів (фото)

Його банда тероризувала місцевих підприємців

В Одесі затримано ватажка одного з місцевих організованих злочинних угруповань, повідомляє у Facebook Служба безпеки України:



Злодії підозрюються у викраденні та катуванні людей для отримання від родичів викупу за звільнення заручників, незаконному обігу наркотичних речовин, зброї та боєприпасів.



«За інформацією правоохоронців, учасники угруповання причетні до вимагання грошей у приватних підприємців області. Злодії підозрюються у викраденні та катуванні людей для отримання від родичів викупу за звільнення заручників, незаконному обігу наркотичних речовин, зброї та боєприпасів. 
У листопаді минулого року ватажка угруповання вже затримувала поліція за незаконне зберігання бойової зброї, але він утік з-під домашнього арешту, призначеного судом. 
Співробітники спецслужби встановили місце переховування зловмисника, автомобілі, якими користується, та «взяли» його під час виходу з одного з приватних будинків в обласному центрі.
Триває досудове розслідування за статтями 262, 309 та 189 Кримінального кодексу України.
Ватажка угруповання затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Правоохоронці встановили особи активних учасників та верхівку угруповання. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для їх затримання».

Telegram Channel