Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Патрульна поліція Луцька закликала міську владу полатати ями на дорогах (фото)

Волинь-нова

Патрульна поліція Луцька закликала міську владу полатати ями на дорогах (фото)

Наголосили, що власники автодоріг зобов’язані утримувати їх в такому стані, щоб це відповідало вимогам безпеки дорожнього руху та сприяло зручному руху транспортних засобів

Ряд міських вулиць потребують негайного ремонту, наполягає Патрульна поліція Луцька:


«З настанням тепла на вулицях нашого міста зростає аварійність – у першу чергу, через незадовільний стан покриття доріг.
Такий висновок зробили в Патрульній поліції Луцька, обстеживши вулиці цьогоріч.



На проїжджій частині утворюються значні вибоїни та ямковість дорожнього покриття, на окремих ділянках покриття майже повністю зруйноване.



Під час контрольних перевірок вулично-дорожньої мережі встановили, що на проїжджій частині утворюються значні вибоїни та ямковість дорожнього покриття, на окремих ділянках покриття майже повністю зруйноване, - а все це створює пряму загрозу безпеці дорожнього руху.


Ще одна серйозна проблема: не всі ділянки, де ямковість загрожує безпеці дорожнього руху, позначаються відповідними попереджувальними дорожніми знаками (яскравий приклад – вулиця Ківерцівська). Тож водії змушені різко гальмувати й маневрувати,через що створюються аварійні ситуації та трапляються часті ДТП.


На сьогодні значна ямковість та вибоїни є на таких ділянках: вулиця Яровиця (біля АЗС), проспект Василя Мойсея від стадіону до перехрестя з проспектом Грушевського, вулиця Набережна (від вулиці Яровиця до вулиці Ківерцівської), вулиця Ківерцівська (від вулиці Карпенка-Карого до провулку Комунальний), вулиця Боженка (від бульвару Дружби народів до вулиці Мамсурова), вулиця Рівненська (перед перехрестям з вулицею Авторемонтною), проспект Відродження (перед перехрестям з вулицею Щусєва) та ряд інших.


Відповідно до вимог Законів України, власники автодоріг зобовязані утримувати їх в такому стані, щоб це відповідало вимогам безпеки дорожнього руху та сприяло зручному руху транспортних засобів».

Telegram Channel