Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Все для фронту, все для перемоги — колектив ківерцівської школи 6 годин ліпив вареники для наших воїнів (фото)

Волинь-нова

Все для фронту, все для перемоги — колектив ківерцівської школи 6 годин ліпив вареники для наших воїнів (фото)

Дружна команда ЗОШ І — ІІІ ст. №3, в якій навчався Герой України, легендарний бойовий офіцер Володимир Гринюк, передала 20 відер найпопулярнішого національного продукту для бійців 14–ї бригади

Кость ГАРБАРЧУК


Як нам розповіла директор навчального закладу Раїса Кубова, вони вже не вперше відправляють на Схід допомогу українським захисникам. І цього разу відгукнулися на прохання керівника місцевої «Самооборони» Сергія Гетманчука.
— Ми дружно та азартно взялися до роботи, — розповідає Раїса Георгіївна. — Головний ініціатор — наш учитель Олександр Кушнір. Борошно привезли з місцевого хлібопекарського підприємства «Волиньагропродукт», але його не вистачило, то ми зібрали кошти й докупили.



Всю готову продукцію виклали у 20 відер заправили шкварками та завантажили у бус.



До цього безперервного шестигодинного процесу долучилися учні 8 — 11 класів, у яких були уроки трудового навчання. Змінюючи одні одних, школярі та вчителі наполегливо працювали. Прийшли вільні від занять педагоги та інші працівники колективу. Звичайно, найбільший внесок кухарів, які варили наліплені вареники з картоплею та капустою. Всю готову продукцію виклали у 20 відер заправили шкварками та завантажили у бус. Представники ківерцівської «Самооборони» завезли вареники та інші продукти нашим військовим у зону бойових дій.
Саме такі волонтерські благодійні акції — найкращий приклад патріотичного виховання, коли школярі власними добрими справами допомагають українським захисникам.

Telegram Channel