Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сюрприз від кумира: про таке волинський школяр і не мріяв

Волинь-нова

Сюрприз від кумира: про таке волинський школяр і не мріяв

Юний футболіст Федір Волков, житель села Княнининок Луцького району, отримав спортивний костюм від свого кумира Тараса Михалика

Юлія АНТОНЮК
Про це повідомляє Олександр Кушнірчук, місцевий житель та організатор заняття футболом в Княгининку.
– Є в нашій Маяківській футбольній секції СПК «Олімпія» Федір Волков, який навчається в 6-му класі Княгининівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».



Ще якихось чотири місяці тому Федір був пригніченим хлопчиною, а зараз я бачу щасливу дитину



 Батько виховує сина самотужки. На днях Федір отримав подарунок від відомого українського футболіста Тараса Михалика – спортивний костюм. Скажете, дрібничка? Аніскільки, це – по-справжньому людяний вчинок та небайдужість, жодного піару. Ще якихось чотири місяці тому Федір був пригніченим хлопчиною, а зараз я бачу щасливу дитину і справа тут не в костюмі, справа в увазі та підтримці, – пише пан Олександр.
За його словами, під час щорічного турніру з міні-футболу серед дітей у Любешові, в якому брали участь і юні княгининівці, в приватній розмові з одним із організаторів він розповів про Федора, і через деякий час отримав телефонний дзвінок з проханням надати розмір одягу, який носить Федя. Після чого і стався приємний сюрприз.
До речі, Тарас Михалик, який народився у Любешові, є організатором цього турніру.

Telegram Channel