Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Донеччани у Луцьку спалили прапор

Донецькі ультрас влаштували в обласному центрі Волині патріотичне шоу зі спалюванням прапора


Під час матчу «Волинь»-«Шахтар», що відбувся 5 березня, на стадіоні «Авангард» ультрас донецького «Шахтаря» спалили прапор терористичної організації «ДНР», повідомляю спільнота "Я люблю Луцьк" в соціальній мережы "Вконтакті".



На банері зліва ультрас розмістили портрет донеччанина Влада Казаріна (позивний «Писаний»), який загинув 10 серпня 2016 року у Світлодарську дузі.



«Взагалі, це навіть добре, що крім російського окупаційного прапора є окремий прапор для зрадників», - написав про інцидент для uainfo. журналіст Павло Шокотко.


На банері зліва ультрас розмістили портрет донеччанина Влада Казаріна (позивний «Писаний»), який загинув 10 серпня 2016 року у Світлодарську дузі. Хлопець пройшов багато гарячих точок: звільняв селище Карлівка, воював в донецькому аеропорту, тримав оборону в селищах Піски, Дослідне, на шахті «Бутівка».


«Співчуття рідним і близьким шахтарів, які загинули недавно на Львівщині. «Інтер»- це нікнейм старого вболівальника Шахтаря, який помер недавно від хвороби», - пояснив журналіст інші написи на футбольних плакатах.

Telegram Channel