Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Фантастично-неймовірні, але такі прикрі – 9:10…

Волинь-нова

Фантастично-неймовірні, але такі прикрі – 9:10…

МФК «Кардинал–Рівне» та харківський «Локомотив» зіграли справжній великий, хоч і міні–футбольний, спектакль

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Кубок України з футзалу. 1/4 фіналу. Матч–відповідь. МФК «Кардинал–Рівне» (Рівне) – «Локомотив» (Харків) – 5:5 (0:1 – Євген Сірий, 11 хв.; 0:2 – Ярослав Лебедь, 13; 1:2 – Сергій Піддубний, 15; 2:2 – Максим Мануйленко, 28;
2:3 – Олег Виставний, 31; 3:3 – Богдан Новак, 32;
3:4 – Дмитро Сорокін, 33; 4:4 – Олександр Басич, 34; 4:5 – Дмитро Сорокін, 38; 5:5 – Богдан Новак, 40). Перша гра – 4:5.



Мені не соромно за команду. Хлопці зробили усе, що змогли.



Програвши на виїзді перший матч чвертьфінального протистояння Кубка України харківському «Локомотиву» з рахунком 4:5, МФК «Кардинал–Рівне» таки зберігав непогані перспективи на загальний успіх. Щоправда, ці шанси почали швидко танути в середині першого тайму, адже рівняни двічі пропустили. Проте так само швидко відквитали один м’яч (знову відзначився 40–річний Сергій Піддубний). На тому й пішли на перерву.
А вже ближче до середини другого тайму події почали розгортатися з неймовірною швидкістю. Рівняни зрівнювали – харків’яни виходили вперед – рівняни знову зрівнювали…
На жаль, за рахунку 4:4 забив таки «Локомотив». Це означало, що рівнянам треба відігрувати три м’ячі, а до фінальної сирени лишалося менше двох хвилин. Щоправда, за 11 секунд до кінця зустрічі «кардинали» таки спромоглися зрівняти рахунок – 5:5!
Більш ніж достойна гра рівненського клубу в обох чвертьфінальних матчах – проте підсумковий рахунок 9:10 на користь харків’ян. Вилітати з розіграшу можна «з тріском», а можна – й під гучні овації. «Кардинали» однозначно заслужили на другий «звуковий супровід».
У «Фіналі чотирьох» компанію «Локомотиву» складуть «Сокіл» із Хмельницького, «Титан–Зоря» з Покровського та столичний «ХІТ».


За воротами
Михайло КОНДРАТЮК, віце–президент МФК «Кардинал–Рівне» на післяматчевій прес–конференції сказав:


«Важко зараз говорити, чи була ця гра справді найкращою у нашому виконанні упродовж сезону. Якби ми досягли бажаного результату і пробилися до «Фіналу чотирьох», лише тоді вона однозначно була б найкращою.
Щодо змісту і якості гри – думаю, вона сподобалася вболівальникам. Мені не соромно за команду. Хлопці зробили усе, що змогли».
А вже післязавтра, 18 березня, МФК «Кардинал–Рівне» та «Локомотив» зустрінуться знову – цього разу в Харкові, у рамках останнього і вирішального 18 туру Екстра–ліги. Наразі рівняни «тримають» 8 сходинку, маючи у своєму активі 14 очок. Водночас «ЛТК/ІнБев/НПУ» все ще «не здається», відстаючи лише на два пункти (в останньому турі на переслідувачів «кардиналів» чекає «виїзд» до львівської «Енергії»).
Щоправда, незалежно від того, хто посяде «заповітну» 8 сходинку (хоча ми, звісно, свято віримо, що це буде МФК «Кардинал–Рівне»!), на нього чекатиме надскладне випробування. Адже восьма команда у плей–оф виходить на переможця «регулярного чемпіонату», ім’я якого вже давно ні для кого не є секретом. Це грізний столичний «ХІТ», який не програв жодного з 17 поєдинків Екстра–ліги і випереджає найближчого переслідувача на 14 очок.



 

Telegram Channel