Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Горохові нагородили двірника, тракториста і екскаваторника (Фото)

Волинь-нова

У Горохові нагородили двірника, тракториста і екскаваторника (Фото)

А також ще кількох людей, які мають малопомітні, але вкрай важливі професії

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в.о.начальника Горохівського ВУЖКГ Степан Білозір і директор ТзОВ «Еталон» Анатолій Клемба ініціювали для своїх колективів святкову урочистість.


Найперше особисто привітали колег із професійним святом, відзначивши старанність і відповідальність кожного, хто хазяйновито і турботливо, як удома, дбає про порядок у місті.  Грамоти від трудового колективу ВУЖКГ Степан Білозір вручив слюсареві Володимирові Манячуку,  електрикові-сторожеві Олександрові Нестеруку, машиністу Анатолію Дмитруку, контролерам Катерині Шестовій і Володимирові Яриченку.




Людям, від яких залежить комфорт і затишок у оселях горохівчан, слова вдячності і гарних побажань від громади міста мали за честь висловити мер Горохова Віктор Годик і заступник міського голови Максим Ящукевич.



Людям, від яких залежить комфорт і затишок у оселях горохівчан, слова вдячності і гарних побажань від громади міста мали за честь висловити мер Горохова Віктор Годик і заступник міського голови Максим Ящукевич, які за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісність при виконанні службових обов’язків вручили Почесні грамоти  двірникам Любові Веремчук і Людмилі Воскресенській, трактористові Ігореві Мельничуку, водієві Станіславові  Борію, майстрові Сергієві Кінаху,  слюсареві Василеві Зварку, екскаваторнику Андрієві Люблюку.


Віктор Годик передав вітання колективам «Еталону» і ВУЖКГ від голови райдержадміністрації Любові Матвєєвої і голови районної ради Тараса Щерблюка. Очільники району відзначили Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради старанність  механіка Олександра Косинського, водія Віталія Шумчука, бухгалтера Тетяни Смаги.


За поданням директора ТзОВ «Еталон» Анатолія Клемби і в.о.начальника ВУЖКГ Степана Білозіра, Почесних грамот облдержадміністрації удостоїлися двірник Орися Горбенко і електрогазозварювальник Володимир Хамула.


Від підприємців міста представникам найзатребуваніших професій зичив здоров’я і процвітання Олександр Юзвик. Свято вдалося щедрим на побажання здоров’я і взаєморозуміння, достатку і гараздів, гарного настрою, поваги і авторитету, без яких не відбувається кожна поважаюча себе професійна родина.


Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel