Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

АТО: кількість обстрілів дещо зменшилась (Відео)

Учора російсько-окупаційні війська 50 разів відкривали вогонь по наших позиціях – це значно менше, ніж у попередні дні

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, 26 обстрілів здійснено на Маріупольському напрямку, де по позиціям в районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітної установки, а близько 18.00 двічі долучили ще і артилерію калібру 122.



Учора ввечері прес-центр повідомив, що в неділю було поранено двох українських захисників.



Поруч Павлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велись з великокаліберних кулеметів, Лебединського з гранатометів, а поблизу Мар’їнки та Красногорівки з мінометів.


На Донецькому напрямку по позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15.00 здійснив обстріл з танку. Неподалік Невельського ворог обстріляв наші укріплення з мінометів калібру 120, а в районі Зайцевого, Луганського та Кам’янки з гранатометів різних систем та кулеметів.


На Луганському напрямку неподалік Новозванівки російські найманці двічі обстріляли позиції з мінометів калібру 120. Неподалік Станиці Луганської та Новоолександрівки вівся вогонь з гранатометів різних систем – https://www.youtube.com/watch?v=51QbBvbcYvw&feature=youtu.be :



Учора ввечері прес-центр повідомив, що в неділю було поранено двох українських захисників.

Telegram Channel