Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Сьогодні вночі стріляли з гранатомента в приміщення патрульної поліції Рівного

20 березня близько третьої години ночі на вулиці Степана Бандери обласного центру стався вибух, унаслідок якого пошкоджено стіну і дах гаражного приміщення Управління патрульної поліції у м.Рівне. Ніхто не постраждав

Поліцейські встановили, що вибух на території адміністративного приміщення патрульної поліції відбувся у результаті дії пострілу з протитанкового гранатомету. Під час огляду місця події правоохоронці виявили тубус від РПГ-22. Приміщення пошкодженого гаражного боксу було переобладнане під тренажерний зал, під час вибуху там нікого не було.



Вибух на території адміністративного приміщення патрульної поліції відбувся у результаті дії пострілу з протитанкового гранатомету.



За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. З метою затримання зловмисників в області введено план «Перехоплення» та посилено заходи із забезпечення публічної безпеки та порядку.


Правоохоронці закликають громадян бути пильними, зберігати спокій та з розумінням віднестися до заходів, які наразі проводяться поліцейськими задля затримання зловмисників, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel