Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Луцький плавець показав клас на національному і міжнародному рівнях

15-18 березня у Дніпрі пройшов зимовий Чемпіонат України з плавання серед юнаків. Участь у змаганнях брали спортсмени з усієї країни. Волинську область на даних змаганнях представляли вихованці КЗ «СДЮШОР плавання Луцької міської ради»

Успішно виступив на цих змаганннях луцький спортсмен Ілля Петрочук, вихованець тренера Олександра Сологуба, йдеться на сайті Луцької міської ради.



Ілля Петрочук тричі піднімався на п’єдестал пошани, здобувши три нагороди — золото на стометрівці вільним стилем, срібло на 200 — метрівці вільним стилем і бронзу на дистанції 100 метрів на спині.



Він тричі піднімався на п’єдестал пошани, здобувши три нагороди — золото на стометрівці вільним стилем, срібло на 200 — метрівці вільним стилем і бронзу на дистанції 100 метрів на спині.


За підсумками усіх виступів команда Волинської області посіла 8 загальнокомандне місце серед 24 команд, які брали участь в змаганнях, а команда комунального закладу «СДЮШОР плавання Луцької міської ради», завоювавши три медалі, посіла 9 місце серед 45 позашкільних установ нашої країни.


Одразу ж, по закінченні Чемпіонату України, луцький спортсмен Ілля Петрочук 18-19 березня брав участь у престижних міжнародних змаганнях з плавання - ІІІ етапі «MAD WAVE CHALLENGE 2017», який пройшов в місті Руза (Московская обл.) в Палаці водних видів спорту «Руза». За підсумками попередніх двох етапів цих змагань у своїй віковій категорії Ілля займав друге місце.


І знову не було рівних нашому луцькому плавцю, який у перший і другий день показав найкращий час на дистанціях 50 і 200 метрів вільним стилем.


Після трьох етапів Ілля очолив список кращих плавців міжнародних змагань з плавання «MAD WAVE CHALLENGE 2017» в загальному заліку.


Переможець загального особистого заліку змагань визначатиметься за сумою чотирьох етапів в кожному стилі плавання.


Вітаємо луцького спортсмена та його тренера Олександра Сологуба з успішним виступом і бажаємо перемог у заключному етапі престижних міжнародних змагань, які пройдуть 7-9 травня в м. Казані (Росія) в басейні УСК «Буревісник».

Telegram Channel