Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

У московському СІЗО вбили топ-менеджера «Роскосмосу»

У ніч на суботу, 19 березня, в московському СІЗО №5 був убитий виконавчий директор з контролю якості та надійності держкорпорації "Роскосмос" Володимир Євдокимов

Тіло топ-менеджера з ножовими пораненнями було виявлено в ізоляторі, в якому він перебував з кінця 2016 року у зв'язку з обвинуваченням у шахрайстві, вчиненому ним, за версією слідства, ще під час роботи в авіаційній галузі близько десяти років тому. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на російські ЗМІ.



Факт виявлення тіла чоловіка підтвердили в Головному слідчому управлінні СКР по Москві, повідомивши, що Євдокимов помер від колото-різаних поранень.



За фактом загибелі виконавчого директора "Роскосмосу" порушено кримінальну справу про вбивство, проте підозрюваних поки немає. Про смерть Володимира Євдокимова в минулу суботу повідомили його близькі друзі, пізніше факт виявлення тіла чоловіка підтвердили в Головному слідчому управлінні СКР по Москві, повідомивши, що Євдокимов помер від колото-різаних поранень. За цим фактом слідчі столичного главку порушили кримінальну справу за ст. 105 КК РФ (вбивство).


Зазначається, що останній раз родичі пана Євдокимова спілкувалися з ним 17 березня. У розмові з ним рідні не почули жодних ознак депресії або панічного стану — навпаки, він готувався до засідання суду, де мав намір як і раніше доводити свою невинність.

Telegram Channel