Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному водія з «липовою» страховкою «здав»… несправний габарит (фото)

Волинь-нова

У Рівному водія з «липовою» страховкою «здав»… несправний габарит (фото)

Про підробку поліса обов’язкового страхування водій, буцімто, вперше почув від патрульних

Близько півночі на вул. Степана Бандери екіпаж патрульних зупинив автомобіль Mercedes Benz Vito, у якого не працював задній правий габаритний ліхтар, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



При огляді документів інспектори помітили явні ознаки підробки страхового полісу: бланк документа був надрукований на звичайному папері способом офсетного друку.



Водій, 45-річний житель м. Біла Церква Київської області, пред’явив для перевірки посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб та поліс обов’язкового страхування. При огляді документів інспектори помітили явні ознаки підробки страхового полісу: бланк документа був надрукований на звичайному папері способом офсетного друку. При перевірці цього полісу за серією та номером, виявилось, що він є недійсним, а назва страхової компанії, яка начебто видала документ, не співпадала з зазначеною у страховці назвою.


Водій пояснив, що придбав страховий поліс на ринку, та про те, що він є липовим чує вперше.


На місце події прибули слідчі для з'ясування всіх обставин справи. Поліс обов’язкового страхування інспектори вилучили для проведення експертизи.

Telegram Channel