Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Сьогодні вже троє Героїв віддали життя за Україну

Окупанти понесли ще більші втрати

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове зведення станом на 18.00 20 березня:


«Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Найбільше обстрілів позицій Збройних Сил України з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку.



У районі населеного пункту Водяне відбулось бойове зіткнення з ворогом, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 «Град», артилерію калібру 152 та 122 мм.



Так о 9.30, у районі населеного пункту Водяне, відбулось бойове зіткнення з ворогом, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 «Град», артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била артилерія 122 калібру. Поруч Широкиного ворог вів вогонь з мінометів та БМП. 
На Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті Бутівка вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм., а поруч Луганського з автоматичних гранатометів.
На Луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського з СПГ, а в районі Трьохізбенки – ПТРК.
Сьогодні Збройні Сили України втратили трьох військовослужбовців, ще вісім українських захисників поранено».



За попередньою інформацією, 6 російських найманців були вбиті, ще 9 – поранені.



Водночас, Прес-центр штабу АТО, з посиланням на дані розвідки, інформує: «внаслідок бою між військовослужбовцями Збройних Сил України та російськими окупантами, що відбувся на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне, противник поніс значні втрати.
За попередньою інформацією, 6 російських найманців були вбиті, ще 9 – поранені.
Інформація уточнюється».

Telegram Channel