Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Начальник Волинської поліції звільнив двох офіцерів, які протягом години втікали від патрульних

Волинь-нова

Начальник Волинської поліції звільнив двох офіцерів, які протягом години втікали від патрульних

Правоохоронці «відзначилися» ще 11 березня

Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига (на фото) підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Ківерцівського відділу поліції.



За підсумками службового розслідування ухвалено рішення про звільнення зі служби в поліції начальника сектору реагування патрульної поліції Віталія Алексюка та дільничного офіцера поліції сектору превенції Юлії Романюк.



За підсумками службового розслідування ухвалено рішення про звільнення зі служби в поліції начальника сектору реагування патрульної поліції Віталія Алексюка та дільничного офіцера поліції сектору превенції Юлії Романюк, а також притягнення до дисциплінарної відповідальності начальника Ківерцівського відділу поліції, керівників секторів кадрового забезпечення та моніторингу, а також оперуповноваженого сектору кримінальної поліції, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


Нагадаємо, що в суботу, 11 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, в неробочий час, керував автомобілем «Mitsubishi» в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще один співробітник – дільничний офіцер поліції.


На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати, згодом пошкодивши автомобіль патрульних «Toyota Prius».


Відповідно до наказу начальника ГУНП у Волинській області Петра Шпиги від 13 березня було призначене й проводилося службове розслідування за фактом грубого порушення дисципліни ківерцівськими поліцейськими.

Telegram Channel