Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

На Волині знайшли повішеним одинадцятикласника

Хлопець, буцімто, напередодні посварився з родичами

У середу, 19 квітня, в селі Літогоща, що у Волинській області, повісився 17-річний хлопець. Учня 11-го класу знайшли повішеним в дровітні, яка належить його бабусі. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Район.Рожище.



Односельчани кажуть, що юнак був спокійним, допомагав матері та вітчиму по господарству.



Хлопчина проживав разом із матір`ю та вітчимом. Напередодні трагедії в сім’ї сталася сварка. У результаті конфлікту юнак не захотів ночувати вдома, а пішов до бабусі. Односельчани розповіли, що хлопець часто гостював у неї. Школяр сказав родичці, що ночуватиме в неї, попросив застелити йому ліжко. А сам вийшов на вулицю, сказавши, що повернеться. Однак того вечора хлопця бабуся так і не побачила. А вранці, 20 квітня, школяра знайшли повішеним.


Поки невідомо, чому хлопець покінчив життя самогубством. Односельчани кажуть, що юнак був спокійним, допомагав матері та вітчиму по господарству.


Наразі тіло самогубці відправили на експертизу. За її результатами буде прийняте відповідне правове рішення.


Тим часом керівник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області підполковник поліції Олександр Басалик розповів, що слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Telegram Channel