Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Пісеньки маленької Лізи принесли більший прибуток, ніж 6 гектарів поля (Відео)

Волинь-нова

Пісеньки маленької Лізи принесли більший прибуток, ніж 6 гектарів поля (Відео)

«У Києві теж треба блат мати, щоб стільки грошей виграти», – так деякі односельчани коментували перемогу шестирічної Лізи Ольхович із Борисковичів Горохівського району в телешоу «Розсміши коміка». Щоправда, зловтішалися одиниці, переважно селяни щиро пораділи здобуткам маленької гумористки, яка двічі брала участь у телепроекті і щоразу поверталася додому з винагородою. Востаннє зуміла розкошелити Зеленського й Кошового на 50 тисяч гривень


Олег КРИШТОФ


Ліза стала в окрузі знаменитістю. Коли ми зателефонували у сільську раду, що розташована в сусідньому селі Брани, тамтешні працівники добре знали, про кого ми питаємо, і відразу допомогли сконтактуватись із Ольховичами. Не скажу, що родина дуже втішилася нашим проханням про інтерв'ю, адже перед Великоднем роботи у господарстві було багато. Щоправда, нагоди поспілкуватися з новими людьми в цій сім'ї також не втрачають – це, як видається, важливий аспект виховання.
Коли ми приїхали, мала комедіантка поралася з мамою в саду. Правду кажучи, вона знала, що завітають журналісти, і, напевно, тому вдягнула новеньку барвисту куртку (згодом таки заплямила її, коли фарбувала ворота).



Мама наголошує: «Ми не по гроші їхали, просто хотіли показати дітям щось нове, ну і познайомити їх зі знаменитостями».



«Зразу видно – артистка», – охарактеризував дівчинку наш оператор. А я б посперечався, бо Ліза нічого не грала, вона була справжньою, живою, дуже активною дитиною і навіть трохи соромилася, коли мама розповідала про їхні пригоди.
— Це діти на Миколая захотіли такий подарунок – спробувати свої сили у цьому шоу. На кастинг ми навіть трохи запізнилися, бо їхали з Луцька автобусом, – розповідає пані Лілія. – Відразу нам здалося, що виграти – нереально, бо були дуже сильні учасники. Напевно, пройти далі допомогло те, що наші жарти були оригінальними (виступи кожної дитини перевіряли на плагіат. – Авт.).
Усі номери Ольховичі готували, виходячи із музичних смаків Лізи: відомі пісні, які мала і так постійно наспівувала, переробляли, щоб звучало смішно. А перевіряли ці композиції під час домашніх «концертів».
Питаю:
– Лізо, от ти вийшла на сцену і що там побачила, які...
— Які були емоції? – підказує дівчинка й одразу відповідає: – Нормальні такі емоції. Все було класно. Хоч і другий раз, та відчуття ті ж самі.
Про організаторів проекту мама з донькою відгукуються як про хороших, приємних людей. Пані Лілія каже, що чим талановитіша та успішніша людина, тим вона простіша у спілкуванні.
— Чи змінилося ставлення одно-
класників після того, як ти перемогла в шоу? – запитую у дівчинки.
— Та ні, воно таке, як завжди.
А от мама каже, що Лізиних друзів дуже цікавили усі подробиці її участі в «Розсміши коміка». Тепер у шкільній бібліотеці діти вже самі влаштовують такі конкурси, щоправда, призи дещо інші.
Бабуся нашої героїні Євгенія Якубчук не надто вірила в успіх онучки, але від участі в шоу не відмовляла.
— Кажу: їдьте, як уже надумали, але де там ви виграєте… А коли зять розповів про перемогу, відразу не повірила, думала, жартує.
А Лілія Ольхович наголошує: «Ми не по гроші їхали, просто хотіли показати, дітям щось нове, ну і познайомити їх зі знаменитостями».
Утім, 50 тисяч, що виграла Ліза, для сім'ї зовсім не зайві. Зараз вони будують нову оселю, чоловік подався у Польщу на заробітки. А дідусь із бабусею важко працюють на землі, якої у них, до речі, близько 6-ти гектарів. Кажуть, якщо порахувати всі видатки на пальне, міндобрива, насіння, то прибутку майже не залишається. А тут Ліза допомогла. Сама ж комедіантка хоче собі перстень, як у Роксолани з турецького серіалу. Мама обіцяла, що купить.



Бабуся хоч і визнає авторитет внучки як коміка, втім байдикувати не дозволяє!

Telegram Channel