Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Володимир Мазяр: «Ми перейшли на хороші поля — і самі бачите результат»

Рівняни здобули другу поспіль перемогу після серії з трьох поразок

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Перша ліга. 25 тур. «Верес» (Рівне) — «Гірник–Спорт» (Горішні Плавні) — 4:2 (1:0 – Руслан Степанюк, 16 хв., з пенальті); 2:0 – Руслан Степанюк, 27; 3:0 – Сергій Борзенко, 34; 4:0 – Ростислав Волошинович, 71; 4:1 – Сергій Панасенко, 74; 4:2 – Олексій Мойсеєнко, 86, з пенальті).
14 квітня. Рівне. Стадіон «Авангард». Без глядачів. Головний суддя Юрій Фощій (Черкаси).
«Верес»: Олександр Ільющенков, Олексій Зозуля, Василь Білий, Сергій Борзенко, Артур Западня, Валерій Кучеров, Борис Орловський, Ростислав Волошинович (Сергій Герасимець,
74 хв.), Антон Котляр, Руслан Степанюк (Тарас Коблюк, 90+1), Ігор Сікорський (Дмитро Козьбан, 62). Головний тренер Володимир Мазяр.



Після закінчення матчу гравці «Вереса» підійшли до цих уболівальників і зворушливо подякували їм аплодисментами.



Рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу — така реабілітація в очах уболівальників за попередню серію з трьох поразок не може не тішити.
Вдруге поспіль дублем відзначився Руслан Степанюк. Таким чином на його рахунку стало 19 забитих м’ячів — це кращий результат у складі рівнян за всі роки Незалежності! Потім ще по разу відзначилися Сергій Борзенко та Ростислав Волошинович.
Щоправда, повівши 4:0, «Верес» двічі пропустив.
Цікаво, що за підсумками опитування вболівальників щодо кращого гравця матчу в складі «Вереса» Руслана Степанюка обійшов кремезний півзахисник Антон Котляр. Адже він узяв участь в усіх гольових атаках «червоно-чорних». До того ж, класно «розпасовував» і в попередньому матчі — зі «Скалою».
Нагадаємо, що матч на рівненському «Авангарді» відбувався без глядачів. Проте кількадесят найпалкіших шанувальників таки підтримували «червоно-чорних», стоячи під дощем за вхідними воротами за межами стадіону. Після закінчення поєдинку гравці «Вереса» підійшли до цих вболівальників і зворушливо подякували їм аплодисментами.
Щоправда, «відвоювати» другу сходинку за підсумками туру рівнянам таки не вдалося, адже «Десна» мінімально перемогла «Колос». «Іллічівець» також записав у свій актив три очки.
Наступний матч «Верес» проведе у неділю, 23 квітня. Це буде виїзна зустріч з «Інгульцем».



За воротами
Володимир МАЗЯР, головний тренер «Вереса»:
«Я задоволений. Ми виконали те, що хотіли. Пропустили голи не після комбінацій, а після стандартів. Сьогодні був суперник, який у весняній частині набрав очок більше за нас. Я задоволений, що ми мали багато моментів. Приємно, що люди, навіть не маючи можливості потрапити на стадіон, скандували: «Верес!» Хочу їм подякувати — це було надзвичайно приємно… Я говорив, що чудес не буває. Ми перейшли на хороші поля і самі бачите результат — у нас з’явилися швидкі атаки, м’яч тримаємо, моментів безліч. Буду просити, щоб у нас були такі поля. Не можна будувати щось, не маючи нічого. Хочу подякувати керівництву, яке пішло на витрати, але дало нам умови для тренувань. Нашій команді багато не треба».
Усі результати 25-го туру: ФК «Тернопіль» — «Скала» — 1:0; «Нафтовик-Укрнафта» — «Оболонь-Бровар» — 1:2; «Верес» — «Гірник-Спорт» — 4:2; ПФК «Суми» — «Авангард» — 0:0; «Черкаський Дніпро» — ФК «Полтава» — 0:1; «Буковина» — «Інгулець» — 0:1; «Геліос» — «Арсенал-Київ» — 1:0; МФК «Миколаїв» — «Іллічівець» — 1:2; «Колос» — «Десна» — 0:1.


З ФК «Полтава» знято 3 очки згідно з рішенням КДК ФФУ від 10.11.2016 року.


Лідери гонки бомбардирів: Руслан Степанюк («Верес») — 19 голів (4 — з пенальті), Руслан Кісіль («Іллічівець») — 14.



Telegram Channel