Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Боєць малює на склі волонтерів, які опікувалися військовими на Сході

Волинь-нова

Боєць малює на склі волонтерів, які опікувалися військовими на Сході

«Айдарівець» Руслан Кашаюк з Луцька після війни реабілітується за допомогою арт-терапії

Щоб адаптуватися до мирного життя, військовослужбовець почав малювати. Переважно це портрети на склі. У своїх роботах Руслан Кашаюк хоче зберегти історію «Айдару», обличчя волонтерів. Аби удосконалювати свою художню майстерність, вступив до університету на спеціальність «Образотворче мистецтво», паралельно навчається в Іконописній школі Українського Католицького Університету.

На Великодні свята потішив волинських волонтерок Наталію попову (Соколову) і Тетяну Должко своїми рукописними шедеврами. Про це вони повідомили на сторінках у «Фейсбуці». 

«Цей портрет на склі буде старанно зберігатися мною все життя ... і як художній витвір неперевершеного воїна-художника з Волині Руслана Кашаюка, і як нагадування про шалене волонтерство 2014-2015 років, коли Господь подарував мені разом з випробуваннями сотні справжніх ЛЮДЕЙ», - написала Наталія Попова. – «Прекрасний сюрприз, аж дух перехопило», - написала Тетяна Должко, яка до речі, нещодавно сама прийняла військову присягу.

 

У серії «Волонтери» волинський художник зобразив і Романа Зозулю. «Хочу подякувати і підтримати Людину з серцем патріота, душею націоналіста, гравця збірної УКРАЇНИ Романа -Роман Зозуля Велика вдячність і шана тобі, Ромчик, за те, що ти в нас такий є» - підписав волинянин своє творіння.

 

А ще художник увіковічнив на склі своїх побратимів-військовослужбовців. Таких робіт у Руслана Кашаюка вже йде на десятки.

 

Telegram Channel