Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ще в дитинстві мріяла, щоб мені подарували справжню корону»

Волинь-нова

«Ще в дитинстві мріяла, щоб мені подарували справжню корону»

Людмила Ковальчук із села Прилісне Маневицького району виборола титул «Міс Волинь 2017» (на фото)

Людмила ВЛАСЮК


Приємна у спілкуванні, відверта, щира — такою виявилася переможниця конкурсу. Людмила переконує, що справжня краса людини починається з душі і серця. Стриманість, загадковість, врода та наснага стали її візитною карткою


Із поліської глибинки — у моделі


— Я навчаюся на четвертому курсі в Коледжі технології бізнесу і права СНУ імені Лесі Українки, однак після цьогорічних вступних екзаменів переводжуся на третій курс юридичного факультету, — розповідає про себе красуня. — Так вийшло, що одночасно готувалася і до конкурсу краси, і до сесії. Батьки періодично їздять на заробітки в Польщу, тому ми з сестрою, яка на рік молодша за мене і також здобуває фах у Луцьку, вчимося бути самостійними і досягати успіху в житті. Я дуже зраділа, коли дізналася, що мої найрідніші люди встигнуть повернутися і вболіватимуть за мене вдома.



Коли виходжу на подіум, то поринаю у власний світ, у якому почуваюся вільно.



Людмила — професійна модель луцького агентства «MZM Models», директором якого є Марина Занюк. Минулого року вона також пройшла кастинг на «Міс Волинь», але через те, що була початківцем, їй трішки забракло досвіду. Однак красуню помітило модельне агентство і запросило до себе.


— Мені хотілося щось змінити у житті, наповнити його яскравими барвами, але пропозиція від Марини Занюк стала для мене несподіванкою, — розповідає дівчина. — Ще в дитинстві мріяла, щоб мені подарували справжню корону. Тепер зрозуміла, що мрії збуваються. Дякую за підтримку рідним, друзям, першій вчительці Валентині Ліщук, класному керівникові Майї Черман, які завжди тримають за мене кулачки. Завдяки їхній підтримці я впевнена в собі і, мабуть, це допомагає у житті. Коли виходжу на подіум, то поринаю у власний світ, у якому почуваюся вільно.


На конкурсі насправді не було ніякої конкуренції. Навпаки, ми намагалися допомогти одна одній. Хоч кожна із нас мріяла про перемогу. Коли прозвучало моє ім’я, відчула неймовірну ейфорію, яку неможливо передати словами. Після спілкування із представниками ЗМІ та фотосесій я зателефонувала батькам і повідомила про свій успіх. Мама відразу не повірила, каже: «Повтори ще раз. Невже це правда?»



Неповторна мить нагородження найвродливішої волинянки.


Своєю вродою підкорювала Німеччину і Польщу


Людмила не може сказати стовідсотково, чи представлятиме Волинь на всеукраїнському конкурсі краси. Отриманий титул ніяких привілеїв їй не дає. У травні мають оголосити 50 фіналісток, але перед цим дівчата проходитимуть кастинги у Києві. Люда надіється, що їй поталанить. Крім того, за рік, що минув, завдяки модельному агентству вона побувала за кордоном, де рекламувала дитячі візочки відомих європейських брендів у Польщі і весільні сукні у Німеччині.



Я прихильник здорового харчування, яке вважаю запорукою краси і здоров’я людини.



— Мене це надихнуло, і не хочу зупинятися на досягнутому, — мовить красуня. — Маленькими кроками буду йти до своєї мрії. Я потрапила у модельне агентство минулого року в квітні, а поїхати до Німеччини мені запропонували влітку. Дизайнери весільних суконь, побачивши на сайті модельного агентства мої світлини, запропонували спів­працю. Зйомки показу проходили протягом десяти днів у Дюссельдорфі. Я відчувала гордість за себе, адже кожна дівчина мріє вдягнути весільне плаття, а тут їх було чимало і всі надзвичайно красиві. Ми працювали з 9–ї до 16–ї. У вільний час гуляли по місту. На кожній вулиці панувала неймовірна атмосфера енергійності німецьких вболівальників. Саме тоді проходили футбольні поєдинки на стадіоні «Еспріт Арена». Футболом займалася, коли ще навчалась у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово–фізичною підготовкою. А нині у мене з’явилося нове хобі — альфаграфіті — це певний комплекс вправ, які зміцнюють м’язи, хребет. Щось подібне до фітнесу. Я прихильник здорового харчування, яке вважаю запорукою краси і здоров’я людини.


Дівчина з поліської глибинки мріє потрапити у число 50 фіналісток, які змагатимуться за звання найвродливішої українки. Хочеться вірити, що чарівна казка для Людмили, навіяна волинськими лісами, серед яких зростала красуня, триватиме й далі, і ми ще почуємо, як гордо прозвучить її ім’я на всю Україну. 



З-поміж усіх дівчат перемога дісталась Людмилі Ковальчук.

Telegram Channel