Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Кого на Волині обрали керувати нові об’єднані громади

30 квітня на Волині відбулися вибори у п’яти об’єднаних територіальних громадах: Вишнівській, Колодяжненській, Заборольській, Забродівській та Самарівській

Головою Заборольської  об’єднаної територіальної  громади (Луцький район) став Валерій Боярський, який набрав 83,78% голосів виборців. До 2015 року він був приватним підприємцем, з 2015-ого – голова  Заборольської сільської ради. Самовисуванець, підтримуваний «Солідарністю».



30 квітня на Волині відбулися вибори у п’яти об’єднаних територіальних громадах



 


Головою Вишнівської ОТГ (Любомльський район) обрано самовисуванця Віктора Сущика (62, 67%). До цього він був головою місцевої сільради. Його підтримувала команда Ігоря Гузя з "Народного фронту".


За попередніми даними, керувати Колодяжненською об’єднаною  громадою (Ковельський район) буде фермер з села Волошки Віталій Кашик (54,79 %).


Микола Калачук, висунутий від  Блоку Петра Порошенка «Солідарність», впевнено переміг у Забродівській територіальній громаді (Ратнівський район). А в іншій ОТГ на Ратнівщині – Самарівській – вікторію святкував підтримуваний "Солідарністю" самовисуванець Микола Маргес.

Telegram Channel