Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Любешівські діти спілкувалися з американськими однолітками

Нещодавно у стінах НВК смт Любешів, за сприяння директора школи Віктора Дубка, міжнародний українсько-американський проект «Волинь-Канзас» втретє поєднав дітей і вчителів із різних материків.


Волиняни вміло презентували американцям селище, школу, Україну, захоплення, досягнення та таланти англійською мовою.



За допомогою skype-зв’язку діти спілкувалися на тему «Поезія». Про це пише Любешівська газета «Нове життя». Школярі зі Штату Канзас ділилися  сінквейнами, хокку, частівками. Любешівські учні 4-Г та 10-Б декламували вірші відомих поетів. Так, десятикласниця  Ірина Ковальчук піднесено читала «Заповіт» Тараса Шевченка англійською мовою, Анастасія Харитонюк проникливо  розповіла «Крила» Ліни Костенко. Учні 4-Г класу сміливо декламували сінквейни та вірші відомих класиків як англійською, так і українською мовами. 
Приємно відзначити, що в  цьому навчальному році в довготривалому проекті взяли участь 33 учні з 4-Г, 5-Б, 6-Б, 10-Б класів. Волиняни вміло презентували американцям селище, школу, Україну, захоплення, досягнення та таланти англійською мовою. Учениці 10-Б класу вже спілкуються в мережі Інтернет з іноземними друзями. А цьому передувало відповідальне ставлення до завдань їхніх наставників. Тож неабияк вдячна заступнику директора НВК смт Любешів Марії Панасович, класному керівнику 4-Г класу Аллі Аврамук та вчителю інформатики Аллі Петровській, які протягом трьох телемостів були з учнями, а також учителям англійської мови Лесі Будько, Світлані Мартинюк, Наталії Рипіч.

Telegram Channel