Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дружина старша на 24 роки — це справжня французька пара

Волинь-нова

Дружина старша на 24 роки — це справжня французька пара

Історія кохання нового володаря Єлисейського палацу у Парижі 39-річного Еммануеля Макрона і його 64-річної дружини Бріджит (на фото) заполонила перші шпальти видань не лише в його країні, а й у світі

Василь РОГУЦЬКИЙ


Заради школяра покинула чоловіка, з яким народила трьох дітей
Бріджит Троньйо народилася 13 квітня 1953 року на півночі Франції (містечко Ам’єн) у родині відомого шоколатьє. Компанія її кондитерської династії налічує п’ять поколінь. Родинний бізнес — досить успішний і приносить прибуток у 4 мільйони євро на рік.



У подружжя Макрон своїх дітей немає (на час одруження Бріджит було 54 роки). Проте Еммануель називає своїми дітьми онуків Бріджит – вона має їх аж семеро.



Коли Бріджит було 21, вона вперше вийшла заміж за банкіра Андре Луї Озьєра і згодом народила йому трьох дітей: сина Себастьяна, дочок Лоренс і Тіффані.
Майбутнє подружжя Макронів познайомилося ще тоді, коли Еммануелю було 15 (!) років. Бріджит Троньйо в цей час викладала французьку і вела театральний гурток у приватній школі «La providence», де навчався Макрон. Уперше вони зустрілися під час підготовки спектаклю. Спільні заняття з учителькою затягнулись на два роки — вони кожен вечір проводили разом (донька Бріджит — Лоренс — була однокласницею Еммануеля). Більше того, мадам Троньйо відкрила у своєму учневі талант поета і він виграв престижний конкурс для школярів із французької мови…
А в 16 літ майбутній президент Франції освідчився 40-річній Бріджит у коханні. Але тоді вона не сприйняла це всерйоз. Макрон же впевнено заявив: «Що б ви не робили, як би від мене не ухилялися, все одно я з вами одружуся».
Батько Еммануеля Жан-Мішель Макрон забороняв Бріджит спілкуватися з їхнім юним сином.
Коли Еммануелю виповнилося 17 років, батьки відправили його на навчання в Париж, в елітну гімназію імені Генріха IV. Майбутнє подружжя продовжувало спілкуватися за допомогою листів.
Складно у це повірити, однак у 2006 році Бріджит розлучилася з чоловіком, аби бути з Макроном. На той момент Еммануель тільки починав свій шлях у великій політиці, а Бріджит стала викладачем в одній із релігійних шкіл Парижа. Вони одружились у 2007-му.
Під час весільної промови Еммануель подякував батькам і дітям Бріджит за підтримку їхнього союзу. Молодий наречений визнав, що вони з коханою хоч і не є «нормальною парою», але все ж вони — «пара справжня».


Онуки дружини стали дітьми Макрона
У подружжя Макронів своїх дітей немає (на час одруження Бріджит було 54 роки). Проте Еммануель називає своїми дітьми онуків Бріджит — вона має їх аж семеро.
Свого часу всі великі ЗМІ розтиражували фотографії Еммануеля Макрона, який гуляє з дружиною і носить пляшечки дитячого харчування для її онуків. Французькі видання пишуть, що Макрон дуже вдячний дітям Бріджит за те, що змогли прийняти їхні стосунки.
До речі, історія кохання подружжя підкорила французів, тож це зіграло певну роль у перемозі Макрона. Новий президент називає свою дружину найкращою порадницею і пообіцяв їй посаду в уряді, за яку, втім, вона не отримуватиме зарплати.



Незважаючи на вік, Бріджит задає тон у французькій моді
Пані Макрон на 24 роки старша за свого чоловіка. До слова, таку ж різницю у віці мають чинний президент США Дональд Трамп та його дружина Меланія. Проте, на відміну від господаря Білого дому, новообраний президент Франції завжди наголошує, що дружина — його найближча радниця.
Модні журнали Франції уже нарекли першу леді країни «іконою стилю». Жінка віддає перевагу одягу від двох найбільших французьких модних будинків — «Dior» і «Louis Vuitton».
Сьогодні Макрон активно виводить дружину у світ і дозволяє папараці фотографувати їх разом та публікувати тисячі їхніх знімків у газетах і журналах. Такої поведінки, коли політик сам активно розповідає про своє особисте життя, Франція не бачила від часів Ніколя Саркозі.
…У свої 64 роки перша леді Франції залишається молодою, стрункою і стильною. А подружжя Макронів стає прикладом щасливої і вільної від стереотипів сімейної пари.


 

Telegram Channel