Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чи зніме «Стара синьйора» корону у Короля?

Волинь-нова

Чи зніме «Стара синьйора» корону у Короля?

А у фінальному протистоянні за Лігу Європи проти «Синів Бога» виступлять «Червоні дияволи»

Петро ПАС



Ліга чемпіонів–2017. Півфінали. Матчі-відповіді:


«Ювентус» (Італія) – «Монако» (Франція) – 2:1 (1:0 – Маріо Манджукич, 33 хв.; 2:0 – Даніель Алвеш, 44; 2:1 – Кіліан Мбаппе, 69). Перша гра – 2:0.



«Ювентус» в попередніх 8 фіналах лише двічі піднімав над головою Кубок чемпіонів.



Як би не красиво грало у цьому сезоні «Монако», але досвідчена «Стара сеньйора» здолала їх на класі. Навіть героєм обох півфінальних матчів став «пенсіонер» за футбольними мірками — екс–гравець «Барселони» 34–річний бразильський захисник Дані Алвеш (його вітають на фото), який забив один гол і віддав аж 3 результативні передачі.
Нинішня перемога вивела «Ювентус» уже вдев’яте у фінал Ліги чемпіонів, щоправда, в попередніх 8 фіналах туринці лише двічі піднімали над головою такий бажаний кубок.


І суперник у них у вирішальному поєдинку 3 червня — сам нинішній Король Європи.


Дивимось, як це було – https://www.youtube.com/watch?v=c2ZrHxAGCXQ :



 


«Атлетіко» (Іспанія) — «Реал» (Іспанія) — 2:1 (1:0 — Сауль Ньігес, 12 хв.; 2:0 — Антуан Грізманн, 16, з пенальті; 2:1 — Іско, 42). Перша гра — 0:3.


Перед матчем усі розуміли, що дива не станеться. Хоча до нього було рукою подати уже із 16–ї хвилини, коли «матрацники» повели у рахунку 2:0. Залишалося тільки раз забити і можна було вже мріяти, скажімо, про серію пенальті…
Проте гравці «Атлетіко» чи не повірили у власні сили, чи навпаки — злякалися такої своєї сміливості — і чомусь припинили навалу на ворота «Реала».
Чого й треба було підопічним Зінедіна Зідана — вони швидко оговталися від нокдауну і під кінець першого тайму скористалися і своїм шансом. Тепер «Атлетіко» треба було перемагати 5:1, що, всі розуміли, вже було з розряду фантастики…


Найцікавіші фрагменти матчу – https://www.youtube.com/watch?v=DhJHtExRamc :



Ліга Європи-2017. Півфінали. Матчі–відповіді: 


«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Сельта» (Іспанія) — 1:1 (1:0 — Маруане Феллаіні, 17 хв.; 1:1 — Факундо Ронкалья, 85). Перша гра — 0:1.
«Червоні дияволи» ледь не перетворилися на немічних кроленят і не повторили гірку долю донецького «Шахтаря» в 1/16 розіграшу, якби на 6–й доданій хвилині матчу гравець іспанців Гвідетті краще розпорядився б м’ячем на лінії воротарського майданчика англійців. Пронесло. Але можна тільки уявити, що в цей момент пережив наставник манкуніаців Жозе Моуріньо…


Дивіться як це було – https://www.youtube.com/watch?v=5x4YD7OwTC4 :



 


«Ліон» (Франція) — «Аякс» (Нідерланди) — 3:1 (0:1 — Каспер Дольберг, 27 хв.; 1:1 — Александр Ляказетт, 45, з пенальті; 2:1 — Александр Ляказетт, 45 +1; 3:1 — Рашід Геззаль, 81). Перша гра — 1:4.
Після того, як гості забили, і загальний рахунок у протистоянні став 5:1 на їхню користь, здавалось, у цьому протистоянні все вже вирішено. Але леонці згадали, що саме їх називають «левами», а не якимись кошенятами, і ледь не загризли «Синів Бога» (таке прізвисько в «Аякса»). Добряче так покусали, проте рани були не смертельними, тобто — не з катастрофічною різницею м’ячів, і вперше за 21 рік амстердамці вийшли у фінал єврокубкового турніру.


Найцікавіші фрагменти матчу – https://www.youtube.com/watch?v=lDR__DgtQe0 :



Що ж, 24 травня на «Френдс Арені» у Стокгольмі на нас чекає справжня битва: «Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Аякс» (Нідерланди).

Telegram Channel