Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Гайда з нами на регату! (фото)

Волинь-нова

Гайда з нами на регату! (фото)

Організатори «Поліської регати» нагадують, що вже скоро екстремальні змагання

Олена ВОЛИНЕЦЬ


8–9 липня на Любешівщині вкотре відбудеться цей уже традиційний міжнародний фестиваль. Його учасники зможуть випробувати себе на воді, поспілкуватися з природою, пройти привабливим маршрутом по озеру Люб’язь і заплутаних рукавах Стохода та Прип’яті
На першому засіданні оргкомітету обговорили порядок проведення фестивалю. Отож, на учасників чекає два дні незабутніх подій, серед яких змагання на байдарка-двійках (перший етап – річка Стохід (старт у смт Любешів) – село Сваловичі (проміжний фініш); другий етап – річка Прип’ять (старт у Сваловичах – село Люб’язь (фініш).



Незмінним учасником попередніх регат завжди була команда газети «Волинь-нова»



На трасі змагань передбачено дві зони з туристичного орієнтування. А ще у програмі буде фестиваль аматорських колективів «Співає родина», турніри з пляжного волейболу та футболу, туристична смуга перешкод, святкове дійство «Ой на Івана, ой на Копала», нічна ватра, молодіжна дискотека.
За інформацією на сайті Любешівської райдержадміністрації, «Поліська регата» – це не просто змагання – це висока активність громадськості, повне розуміння з боку всіх державних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Всебічна спонсорська підтримка. Організатори фестивалю розглядають усі ініціативи та пропозиції меценатів, спонсорів, інститутів громадського суспільства та тих, хто просто допомагає виступати своїм командам.
«Поліська регата» – це платформа для популяризації виробника, підприємства чи організації. Стати частиною змагань – прекрасна нагода заявити про себе, свої послуги, продукцію.
Детальну інформацію щодо участі у фестивалі «Поліська регата» можна отримати за телефонами: 0662122337, 0508727190.
Зазначимо, що незмінним учасником попередніх регат завжди була команда газети «Волинь-нова».
Фото Олександра ДУРМАНЕНКА.


На фото: Миттєвості минулорічних змагань.







Telegram Channel