Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Ковельському районі рятувальники винесли із охопленого пожежею будинку людину

Волинь-нова

У Ковельському районі рятувальники винесли із охопленого пожежею будинку людину

19 травня о 00:21 у цегляному житловому будинку в селі Старий Мосир Ковельського району трапилася пожежа. Сусіди помітили дим з помешкання односельчанина й зателефонували на 101

О 00:37 до місця події прибули працівники 21-го державного пожежно-рятувального поста селища Голоби. На момент прибуття будинок був задимлений, усередині перебував 50-річний чоловік. Начальник відділення Ігор Шиндорук разом з рятувальником Ігором Сосовським вирушили усередину і вже за кілька хвилин виявили непритомного чоловіка.



Рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря та надали йому першу долікарську допомогу, а також викликали бригаду медиків.  



Рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря та надали йому першу долікарську допомогу, а також викликали бригаду медиків. Отямившись, погорілець відмовився від госпіталізації.
Вогнеборці приступили до приборкання пожежі, заручившись підтримкою колег з 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля та працівників місцевих пожежних команд сіл Радошин та Дроздні, які також прибули до місця виклику. О 01:00 вони локалізували горіння, а остаточно ліквідували о 01:45.
Унаслідок пожежі вогнем знищено меблі, ліжко, речі домашнього вжитку, частково пошкоджено перекриття та шиферне покриття. Причина пожежі встановлюється ,повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.
Нагадаємо, що 17 травня у селі Боровичі Маневицького району пожежники врятували з вогню чоловіка.

Telegram Channel