Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Делегація з Луцька поїхала на схід, щоб вшанувати пам'ять лучан-військовослужбовців, які загинули під Волновахою

Заступник міського голови Григорій Пустовіт, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик, рідні загиблих: мама Віталія Махновця — Марія, дружина Дмитра Йовзика — Оксана, тітка Володимира Прокопчука — Людмила Березовська, тітка Володимира Зарадюка — Наталія Чередніченко

 Сьогодні вони візьмуть участь в урочистих заходах з нагоди Дня Європи та ІІІ-го турніру з футболу на честь загиблих воїнів 51-ї ОМБР.
       Також відбудеться презентація будівництва храму УПЦ КП на території міста Волноваха та закладення капсули на місті будівництва. Храм будуватиметься на кошти волинських та волноваських меценатів і благодійників. Маленька дерев’яна церква, котра незабаром з’явиться у Волновасі, має стати не тільки місцем для молитви: біля неї буде розбито невеличкий сквер для відпочинку з дітками, діятимуть Недільна школа і благодійний осередок. 



20 травня, у суботу, лучани візьмуть участь у Вічі пам'яті з вшанування загиблих у травні 2014 року військовослужбовців 51-ї ОМБР біля села Благодатне Волноваського району



       20 травня, у суботу, лучани візьмуть участь у Вічі пам'яті з вшанування загиблих у травні 2014 року військовослужбовців 51-ї ОМБР біля села Благодатне Волноваського району, де встановлено Пам'ятний хрест та меморіальну дошку.
      Також заступник міського голови Григорій Пустовіт, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик та рідні загиблих відвідають урочисте відкриття Турніру з футболу на вшанування пам'яті загиблих військовослужбовців 51-ї ОМБР. 
      21 травня заступник міського голови Григорій Пустовіт та начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик зустрінуться з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel