Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Полторак анонсував збільшення фінансування Сил спеціальних операцій

Волинь-нова

Полторак анонсував збільшення фінансування Сил спеціальних операцій

Буде покращено інфраструктуру підрозділу та придбано певні типи оснащення

Міністр оборони України Степан Полторак у п'ятницю, 19 травня, перебуваючи з візитом у Литві, заявив про збільшення фінансування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Міноборони.


«Поспілкувавшись із командувачем ССО, я ухвалив рішення про збільшення фінансового ресурсу. Після відрядження прийму певні організаційні та управлінські рішення щодо покращення інфраструктури підрозділу та придбання певних типів оснащення», – сказав Полторак.



За останній рік ми не втратили жодного сантиметру нашої землі, зменшилась чисельність бойових втрат і ми маємо певні успіхи у бойових питаннях.



Окрім того, Полторак під час зустрічі командувачем Штабу ССО НАТО віце-адміралом Коліном Кілрейном сказав, що українська сторона зацікавлена у навчаннях своїх бійців та відзначив важливий результат роботи іноземних інструкторів.


«За останній рік ми не втратили жодного сантиметру нашої землі, зменшилась чисельність бойових втрат і ми маємо певні успіхи у бойових питаннях», – нагосив Полторак.

Telegram Channel