Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Двоє житомирян та киянин псували асфальт у Рівному (фото)

Волинь-нова

Двоє житомирян та киянин псували асфальт у Рівному (фото)

Без жодних на те дозволів зловмисники наносили рекламні оголошення

Сьогодні протягом дня патрульним надійшло кілька звернень від громадян про надписи на асфальті, які наносять в різних частинах міста група людей. Зокрема про те, що на вулиці Міцкевича на кільці перед пішохідним переходом невідомі особи розфарбовують оголошення, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Виявили двох осіб, мешканців Житомирської області, які в той момент завершили фарбувати оголошення на тротуарі.



Коли патрульні прибули на місце, вони виявили двох осіб, мешканців Житомирської області, які в той момент завершили фарбувати оголошення на тротуарі.


На 19-річного та 18 річного громадян склали протоколи за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).


А от на на вулиці Шухевича на 39-річного киянина склали протокол за ч.1 ст.139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення) за те, що від перехрестя вулиць Льонокомбінатівська-Г.Безручка до будинку №10, що на вулиці Шухевича, на тротуарі здійснював нанесення інформації рекламного характеру за допомогою фарби білого кольору, чим здійснив забруднення покриття тротуару та створював перешкоду в рухі пішоходам.


Інспектори відділу безпеки дорожнього руху відібрали пояснення, в якому правопорушник виявив бажання вказати, що визнає свою вину та "готовий понести покарання згідно з чинним законодавством".


Патрульні склали акт обстеження вулично-шляхової мережі та вручили Вимогу (припис). Порушник забов'язався усунути наслідки свого правопорушення.


Роботи негайно припинили, провели профілактичну бесіду.

Telegram Channel