Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Луцький народний обранець потрапив у «Золотий фонд нації»

Волинь-нова

Луцький народний обранець потрапив у «Золотий фонд нації»

Ігор Лапін потрапив на сторінки однієї зі серій книг про видатних українців

Двотомне видання «Українці – великий європейський народ» побачило світ зусиллями Української конфедерації журналістів з нагоди 10-ї річниці Всеукраїнської програми «Україна. Європа. Світ. Золотий 



Видання є спробою дослідити один із головних напрямів розвитку України - інтеграцію нашої держави в європейське співтовариство крізь призму нарисів про життя та діяльність знакових особистостей



фонд нації». Видання є спробою дослідити один із головних напрямів розвитку України - інтеграцію нашої держави в європейське співтовариство крізь призму нарисів про життя та діяльність знакових особистостей наукового, економічного, культурного та громадського життя України.


Саме у це видання, офіційна презентація якого відбудеться 23 травня у Києві, увійшов народний обранець від Луцького округу, військовий командир 2-ї штурмової роти "Захід" 24 батальйону територіальної оборони "Айдар" Ігор Лапін. Про це народний депутат написав на своїй сторінці у "Фейсбуці". 


"Десь восени помічники пожартували, що "занесуть мене в енциклопедію". А тепер принесли книжку. Трохи незвично, бо не люблю пафосу. Але і приємно", - зазначив він. 



Telegram Channel