Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Перші міжнародні змагання зі спортивного туризму провели сьогодні на Любомльщині

Волинь-нова

Перші міжнародні змагання зі спортивного туризму провели сьогодні на Любомльщині

Взяли участь у них чотири команди з місцевих шкіл та гості з Республіки Польща

Сергій БОЯРЧУК




На змагання запросили команди із сусідніх сіл Полапи, Куснища та Згорани, а також гостей із гміни Камінь, Холмського повіту Республіки Польща.



Спортивний туризм в Любомльському району стає дедалі популярніший. З’явилися й свої чемпіони. Це команда Штунської загальноосвітньої школи, яка вже декілька років поспіль займає першу, другу сходинку обласної першості.
Тепер за справу взялися в рекреаційно привабливих куточках, зокрема в Згоранському навчальному окрузі. На змагання запросили команди із сусідніх сіл Полапи, Куснища та Згорани, а також гостей із гміни Камінь, Холмського повіту Республіки Польща. Програму складали так, щоб учасники могли не тільки позмагатися, а й відпочити, одним словом провести гарно час.
А щодо самих змагань, то тут хоча й фіксувалися результати, та все одно, як в таких випадках говориться, перемогла дружба.
А таким результатом задоволені всі – організатори, учасники, судівська колегія, представники місцевої влади української та польської сторони. Отож, поляки погодилися перейняти наш досвід, організувати подібні змагання на своїй території та запросити туди досвідчену команду із Любомльщини.

Telegram Channel