Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Святослав Вакарчук здійснив мрію важкохворого волинського бійця АТО

Волинь-нова

Святослав Вакарчук здійснив мрію важкохворого волинського бійця АТО

21-річний військовослужбовець Володимир Бабій зараз лікується в луцькому онкодиспансері, у нього 4-а стадія раку

Боєць малює картини на склі, продає їх, а гроші перераховує тим, хто цього потребує, повідомляє волонтерка Ольга Вакула у "Фейсбуці". – Така в нього жага до благодійності. От, і його мрія побувати на концерті Океана Ельзи - здійснилась!", - зазначила жінка. Лідер гурту Святослав Вакарчук запросив Володимира Бабія та його "ангелів-охоронців" до спільної фотографії, а також подарував захиснику автограф. Фото цього чудового вечора обіцяє викласти у мережу волонтерка Інна Голдованська, але дещо згодом.



Лідер гурту Святослав Вакарчук запросив Володимира Бабія та його "ангелів-охоронців" до спільної фотографії, а також подарував захиснику автограф.



Володимир Бабій подякував волонтерам за реалізацію своєї мрії. 


"Оце враженя. Просто не передати. Коли ти поруч з не байдужими тобі людьми, коли на їх обличях посмішки, а в очах вогонь, і ти розумієш, що нічого особливо ти не зробив а в людей стільки радості. Як же добре, коли світ не без добрих людей. В мене є ще одна маленька ціль про яку я нікому не розповім, це буде секрет та сюрприз. Люди давайте разом просто скажемо дякую нашим Сонечкам: Тетяні Білінській та Інні Голдованській, Наталі Ариванюк, Наталі Гнітецькій, Наталі Шевченко, Тетяні Лаба-Билиці, Любі Фрадинській і багато іншим нашим трудняжкам-волонтерам, які постійно щось роблять, як і для АТОшків, так і для звичайних людей", - написав він у "Фейсбуці". 


Також Володимир Бабій подякував волонтерам за можливість відвідати концерт "Океану Ельзи" АТОвцями, які лікуються у волинських госпіталях.

Telegram Channel