Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині жінка-інвалід, яка сама потребує догляду, турбується про 8 щенят та їхню маму

Волинь-нова

На Волині жінка-інвалід, яка сама потребує догляду, турбується про 8 щенят та їхню маму

Допоможіть прилаштувати бідолашок!


Звертаємося до всіх небайдужих: не дайте пропасти тваринкам і винагородіть добре серце цієї жінки своєю участю.Телефон Нелі Гергель: 068 47 55 94


 



Лариса ЗАНЮК


У Нелі Гергель із Торчина Луцького району 1-а група інвалідності категорії А, тобто найважча, неходяча. Жінці допомагає соціальний працівник, а тут – собачка прибилася, голодна. Відчула добре серце, що віддасть і останнє, та й залишилася біля Нелі. А та Найду кормила, спираючись на «ходунці»... Взимку годували сусіди. А навесні привела її Найда 8 малих писклят!
– Одна справа підкормлювати «бродячу» собаку, а інша – взяти на цілковите забезпечення аж 10! Взимку я купувала собачий корм, соцпрацівниця варила супи з картоплі та крупи, – розповідає жінка. – Вже дзвонила в собачий притулок «Ласка» у Луцьк, там за виклик запросили 800 гривень, а де ж мені взяти, як зараз потрібно лягати в стаціонар, де немалі гроші на лікування треба.
А як же собачки, пропадуть, – бідкається жінка.
Звертаємося до всіх небайдужих: візьміть хоча б маленьких, не дайте пропасти тваринкам і винагородіть добре серце цієї жінки своєю участю.



Телефон Нелі Гергель: 068 47 55 943.

Telegram Channel